Speltips

Speltips Cowboys at Giants

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-11-24 22:00 Spela här

Speltips Cowboys at Giants
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,73 Speltips: Cowboys +3,5
2013-11-24 22:00 Cowboys at Giants Cowboys +3,5 1,73 JohnAnthony

Cowboys (5-5) at Giants (4-6)

I NFC East möts Dallas Cowboys och New York Giants som båda har chansen att vinna sin division som i dagsläget leds av det ojämnt presterande Philadelphia Eagles (6-5).

Giants inledde säsongen med att förlora 6 raka matcher och när man var 0-6 och tillsynes utan hopp var det nästan så att man ifrågasatte SB Coach Tom Coughlins framtid i klubben samtidigt som mycket av ansvaret för förlusterna kom ner till dåligt spel av QB Eli Manning. Manning har sannerligen inte spelat bra den här säsongen och leder ligan med 17 Interceptions. Dessutom har laget totalt 29 turnovers, vilket även det är mest i ligan. Det faktum att Giants nu har vunnit fyra raka matcher beror mycket på att de har mött backup QBs eller lag som varit i en dålig period. Förra veckans seger mot Green Bay Packers imponerar storligen tills man inser att det var Scott Tolzien och inte Aaron Rodgers som spelade QB. Samtidigt har Giants ryckt upp sig spelmässigt och har framförallt hittat ett springspel som är dugligt. Detta är avgörande för Giants som har ett spelmönster som bygger på djupa passningar till kompetenta WRs Hakeem Nicks och Victor Cruz, ör att det mönstret ska fungera behövs ett fungerande springspel.

Cowboys kommer från sin Bye Week som kom väldigt lägligt förra veckan, innan dess hade man nämligen blivit fullständigt utspelade av New Orleans Saints och förlorat med 17-49. Dallas försvar har varit ett stort problem den här säsongen och är rankade sist i ligan både vad gäller totala ypg (439,8) och passningsyards (313,0). Mot anfallslag av Saints kaliber får man det därför väldigt svårt och det ställs orimliga krav på deras QB, Tony Romo, att prestera drive efter drive. Giants är definitivt inget anfallslag i Saints kaliber och jag tror Cowboys försvar kan hålla ihop relativt väl här, speciellt som de har haft en extra vecka på sig att planera för Giants och Eli Manning.

Cowboys QB Tony Romo har spelat bra den här säsongen och är med sina 21 TDs och 6 INTs statistiskt sett en av ligans bättre QBs. Romo är en bättre spelare än vad han får erkännande för och det är i en sådan här viktig divisionsmatch som han har chansen att visa det, WR Dez Bryant och TE Jason Witten är redo att fånga bollarna om Romo levererar dem. Om Romo inte gör någon turnover i den här matchen är jag säker på att Cowboys vinner.

Dallas är 7-3 ATS den här säsongen och jag tror det vinner och därmed täcker här.


Cowboys +3,5, 1, 73, bet365


Robinn Sander


EDITERAD 2013-11-24 11.46:21

JohnAnthony - 24 November, 2013, 11:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!