Speltips

Speltips Chargera at Chiefs

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-24 19:00 Spela här

Speltips Chargera at Chiefs
Land: US and A Liga: NFL
Odds: 1,87 Speltips: 1, -3,5
2013-11-24 19:00 Chargera at Chiefs 1, -3,5 1,87 strutsapa

Tjena! Inte rekat sen förra säsongen pga jobb men nu fanns det lite tid över igen.

Spelet är alltså att Kansas vinner hemma mot San Diego med minst fyra poäng. Detta är ett rent divisionsmöte i AFC West där Kansas ligger i delat ledning tillsammans med Mannings Broncos på 9 vinster och 1 förlust efter att ha varit obesegrade fram tills förra helgen då man förlorade mot just Mannings lag. Sand Diego hittar vi på fjärde o sista plats i divisionen men med ett helt ok record på 4-6 hittills.

Det börjar dra ihop sig till slutspel nu och Kansas måste nog ta denna match för att kunna hota Broncos. Hemma på Arrowhead är man grymt starka och man har den mest fanatiska o högljudda hemmapubliken (i konkurrens med Seattle) som finns. Det är så högljutt att man tom valt att träna när flygvapnet har övningar ett par gånger för att vänja spelarna vid det sjuka oljud som kan råda!

Denna ljudnivå gör att motståndarna ofta får svårt att kommunicera och quarterbackens budskap får svårt att nå ut. Det tvingar i sin tur fram ett no-huddlespel vilket innebär att man inte samlas o går igenom spelet innan bollen kastas el springs utan man kör på lite enklare spel som man bestämt i förväg.

Rivers i San Diego är en kompetent QB men här ska han upp mot ligans bästa passrusch och då kommer han få det otroligt jobbigt tror jag. Samtidigt är hemmalagets QB Alex Smith ungefär lika spännande som en disktrasa men likt en Erlingmark kommer han till jobbet varje dag och får saker gjort vilket 9-1 i vinstkolumnen vittnar om.

Den mer försiktige kan spela på hemmaseger till 1,51. Jag spelar båda men lufter fram handikappet som ett mkt bra spelvärde, lycka till!

strutsapa - 24 November, 2013, 12:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!