Speltips

Speltips Dortmund - Napoli

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-26 20:45 Spela här

Speltips Dortmund - Napoli
Land: CL Liga: CL
Odds: 1,90 Speltips: Napoli +1
2013-11-26 20:45 Dortmund - Napoli Napoli +1 1,90 espelund

Ruskigt spännande match att vänta på Signal Iduna Park! Min rek: Napoli +1 till höga 1,90.

Borussia Dortmund är ju ett lag som många CL-tittare lärt sig att tycka om. Fantastisk publik, offensivt spel samt ett underdog-perspektiv har gett laget många nya fans. Inför den här säsongen tappade man visserligen Götze och fick krampaktigt tvinga kvar Lewandowski, men Dortmund har en makalöst talangfull startelva. Aubameyang och Mkhitariyan är två sevärda spelare.

Till den här matchen saknas dock viktiga kuggar; Neven Subotić, Mats Hummels och Marcel Schmelzer. Åter tillgängliga efter frånvaro är Polens landslagsback Łukasz Piszczek och Sebastian Kehl. Av dessa namn ser jag frånvaron av Hummels som mycket allvarlig inför matchen.

Dortmunds form är dålig med tre raka förluster, mot Arsenal, Wolfsburg o B München. Total målskillnad 1-6. Man kan argumentera att de mött två väldigt bra motståndare - men båda de förlusterna var dock på hemmaplan.

Napoli är troligen vidare från gruppspelet om de lyckas kryssa här. Hamsik saknas, däremot är Britoos tillbaka i laget. Benitez kommer troligen lägga laget på kontring o låta tyskarna hålla bollen, för att snabbt kunna ställa om med snabba uppspel mot Insigne o Higuain. Napolis form är också rätt krattig; vinst mot Marseille och därefter förlust mot både Juventus o Parma. Total målskillnad 3-6.

Tyskarna är bäst när de får anfalla med fart - det lär de inte kunna göra här. Dessutom måste tyskarna hålla tätt bakåt, och det kan göra tyskarna nervösa med tanke på att de inte har en stabil backlinje för tillfället.

Med tanke på grundförutsättningarna tycker jag att oddset är för högt på Napoli. Målmässigt borde det bli en ganska jämn match. Dortmund måste vinna, med dålig form och trasig backlinje. Napoli är vidare med kryss, också med dålig form, men kontringsskickliga.

Spelet innebär vinst vid X2, och pengarna tillbaka vid uddamålsseger för Dortmund!

espelund - 26 November, 2013, 00:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
JPlicious - 2013-11-26 18:13:36

Provar Napoli +1 till @2.66 på Betfair

Gnarly24 - 2013-11-26 16:36:50

Jag valde att spela på tysk seger med minst 2 mål (-1,5) till 2.37 vilket jag tror mer på trots tidigare form. De är ett så pass bra hemmalag och det en CL match, tror fansen får vad de förväntar sig