ttucovic.blogg.se

Det är botten mot toppen i detta möte. Serieledande Leyton Orient tar bussen till Bristol för att möta ett av stadens två lag, i detta fall Bristol City.



Leyton Orient har gått som tåget de första 17 matcherna i League One. Man innehar förstaplatsen efter fina 41 poäng (13 vinster, 2 oavgjorda, 2 förluster). Leyton har gjort mest mål i serien 39st och har släppt in näst minst mål 14st. Man är osäkra på om lagkaptenen Nathan Clarke kommer till spel vilket såklart är ett stort avbräck, det hade isf blivit hans 400e match i Leyton Orient tröjan.



5 senaste

Peterborough - Leyton 1-3

Leyton - Southport 5-2 (FA Cup)

Stevenage - Leyton 3-2 (Football League Trophy)

Leyton - Preston 0-1

Swindon Town - Leyton 1-3


Bristol City ligger för närvarande på en 22a plats i ligan efter 2 vinster, 8 oavgjorda samt 7 förluster. Målskillnaden däremot är bättre än vad tabellen visar där man endast har -5 (24-29). Bristol släpper alltså in mycket mål (5e mest i ligan) men gör samtidigt en hel del mål själva. Bristol City saknar mittfältaren Bobby Reid som har en lårskada, han har 11st framträdanden för Bristol City i år.



5 senaste

Bristol - Oldham Athletic 1-1

Bristol - Crawley Town 2-0

Bristol - Dagenham & Redbridge 3-0 (FA Cup)

Tranmere - Bristol 1-1

Bristol - Sheffield United 0-1


Jag tror på en vinst för Leyton Orient men tror samtidigt att Bristol City har möjligheten att få in en balja, 1-2, 1-3 till Leyton?

ttucovic.blogg.se

This is the stats tab
This is the post tip