Speltips

Speltips Celtic Milan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-26 20:45 Spela här

Speltips Celtic Milan
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 1,83 Speltips: BTTS
2013-11-26 20:45 Celtic Milan BTTS 1,83 GAIS1894

Dagens drabbning mellan Celtic och Milan är viktig för bägge lagen.

Mega-problem deluxe för Milan. Sänker sig allt längre ner i ligatabellen. Senast hemma mot Genoa spelar man 1-1. Tappar man ett mål mot Genoa hemma är det inte direkt en skräll om man gör det mot Celtic borta. Matchen kommer spelas på en kokande arena och det kommer bli full fart.

Milan har fått order av "nya chefen" Barbara Berlusconi att man Måste ta sig vidare från gruppspelet, dels sportsligt men framförallt ekonomiskt. Milan måste således vinna minst en match av dom två återstående. Vi vet att Milan av tradition är starka ute i Europa. Mot Celtic ska man bara kunna hänga en balja.
Som anfallspar startar Balotelli/Robinho, Matri på bänken. El Sharawy fortfarande skadad. Milan har problem i backlinjen, så enkelt är det och inte bara där bak får man väl säga när säsongen ser ut som den gör. Sen utgår Mexes idag pga ögoninflammation och det ryktas om Silvestre/Bonera som startar som mittbackar.

Senast hemma på San Siro lyckades Milan knipa tre poäng genom en 2-0 seger (1-0 kom i 82:a minuten) men det hade inte varit orättvist om Celtic vunnit. Samaras var ett riktigt orosmoment.

Celtic har spelat 6matcher hemma i ligan i år. Där har man släppt in 6mål mot betydligt beskedligare spelare än firma Balotelli/Robinho. Man har lyckats göra 11 framåt.

Jag ser inte hur det inte ska bli BTTS

Lycka till!

GAIS1894 - 26 November, 2013, 15:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!