Speltips

Speltips Shakhtar Donetsk vs Real Sociedad

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-27 20:45 Spela här

Speltips Shakhtar Donetsk vs Real Sociedad
Land: Ukraina Liga: CL
Odds: 2.40 Speltips: Shakthar & o2,5
2013-11-27 20:45 Shakhtar Donetsk vs Real Sociedad Shakthar & o2,5 2.40 Polsater

Spelar Shakthar Donetsk & över 2,5 mål i matchen när de tar emot Real Sociedad på onsdagskvällen. Spelet finns under fliken mål -- resultat/totalt antal mål på bet365 .


Tabellen:

1. Manchester Utd 4 2 2 0 6:3 8

2. Leverkusen 4 2 1 1 8:5 7

3. Shakhtar 4 1 2 1 3:5 5

4. Real Sociedad 4 0 1 3 1:5 1

I den andra matchen tar Leverkusen emot United. Förutsättningarna är rätt så klara: för Sociedad är det här absolut sista chansen för att kunna ha en chans till avancemang. För Shakhtar är det också lite av sista chansen. Sista omgången:

Man Unit - Sjachtar
Sociedad - Leverkus

Som ni ser är det helt nödvändigt för Shakhtar att vinna hemma mot Sociedad. Dessutom behöver man gärna ha lite medflyt med övriga resultat. Men båda lagen måste fram för att vinna här.

Ni som hängt med på vad Sociedad gjort tidigare under hösten kan säkert hålla med om att laget släppt till målchanser utav bara helskotta. Att United lyckades göra ett mål på spanjorerna över två matcherna är riktigt sjukt. I spanska ligan ser det ut enligt följande för Sociedad:

6 Sociedad 14 5 5 4 23-20 20
Tjugo insläppta mål alltså. På bortaplan är siffran 14 insläppta på sju matcher. På de senaste två lgamatcherna har man släppt in åtta mål. På totalt tio bortamatcher har man hållit nollan två gånger. Det ska dock sägas att laget ofta gör mål på bortaplan också. Som mot Leverkusen, Real Madrid och Barca exempelvis. Skapade en hel del lägen på Old Trafford och borde kanske gjort nåt mål även där. Har ett par vassa kort offensivt, ädr Carlos Vela och Griezmann sticker ut.

Saknar defensive mittfältaren Bergara (avstängd). Arrasate (Sociedads coach):
- Are all the players fit? Will you field the best players? Are you going to rest anybody?
- All of our players are fit. But one thing is to be healthy, and another is to show a high class. Of course, we will field the best players, because this match is very important for us. Therefore, the strongest will take to the pitch.

Tänkbar elva:

Bravo
Cadamuro-Bentaïba. Gonzales. Martinez. De la Bella

Pardo. Zurutuza

Chory Castro. Xabi Prieto. Griezmann

Vela

Shakhtar har förlorat tre av sina senaste sexton hemmamatcher i CL. Men det är många kryss i den statistiken ska sägas. Går sällan mållösa från sin hemmaplan där man har 9-3-0 i alla tävlingar i år.

tänkbar elva:
Shakhtar - Pyatov, Shevchuk, Rakitskiy, Kucher, Srna, Hubschman, Fernando, Taison, Teixeira, Costa, Adriano


Kommentar: Oavsett hur det går i den andra matchen i gruppen är ett x icke önskvärt för nåt av lagen här. Sociedad har ett par vassa anfallare och gör oftast mål i sina matcher, samtidigt som man släppt in rejält med mål på slutet. Vid ett oavgjort resultat bör båda lagen gå för seger och i kraft av hemmaplan tycker jag att Shakhtar är det bättre laget och är rättmätiga favoriter. Sociedad har haft problem i bortaspelet i ligan också där man bara vunnit en av sju. Tror det här kan bli en öppen match med ett Sociedad som bjuder upp till dans. Finns liksom ingen anledning för dem att tokdeffa. Tror Shakhtar till slut kommer dra det längsta stråt här. Var sugen på raka ettan först, men då den var nedtryckt till 1.65-1.70 gillar jag det här spelet mer, för jag tror som sagt att det kommer bli en del mål här (ö2,5 betalar runt 1.75-1.80 exempelvis och BTTS JA är favorit gentemot BTTS NEJ på de flesta bolag)

2,3-1?

Det som talar emot spelet är väl ett antal sumpade målchanser och en mållös första halvlek följt av Shakhtarledning i andra halvlek. Möjligen tappar Sociedad geisten då och Shakhtar nöjer sig med att bevaka. Sen finns ju alltid skrällrisken, men de senaste lagen i CL som vunnit här är Juventus, Porto (2011) och Barcelona (2011). Helt okej lag alltså. Och eftersom jag räknar med att förutsättningarna i gruppen gör att vi vaskar fram en vinnare ur det här mötet så litar jag på ukrainarna.

Medel.

Fick bra info av användaren Isidor i en kommentar nedan:
"William Hill har ett kul spel för den här typen av matcher. om jag tolkar ditt resonemang rätt tror du snarare att överspelet sitter genom 2-1 än 3-0?

Då finns det på WH detta spel: resultat+båda lagen att göra mål. I den här matchen ger den singeln 3.40.

Har lirat det med framgång flera gånger, framförallt i Champions. exempelvis: united hemma mot leverkusen, leverkusen hemma mot sociedad osv. ger alltid grymt odds. Tyvärr finns det ju inte på bet365 . Men den marknaden du tipsar om är också ofta intressant för att få ett bra odds på singelspel. "

I det här fallet tror jag att BLGM och att det är vad som krävs för att vi ska nå ö2,5. Tror inte Shakhtar vinner med 3-0. Så om du delar den värderingen kan singelspelet på WH vara ett alternativ. Personligen har jag dock spelat på bet365 enligt ovan. Givna fördelen är såklart att med det ger 3-0 oss vinst. Oddset blir dock lägre.@nokkan21
EDITERAD 2013-11-27 12.31:20

Polsater - 27 November, 2013, 12:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jarelind - 2013-11-27 15:48:24

Finns på Expekt sedan en tidig också. Nytt favoritspel för mig. Dock ofta lite högre odds på WH.

Polsater - 2013-11-27 12:28:13

Tack för bra info Isidor. Klistrar in den i reken så fler får ta del av den. Det du skriver är helt korrekt, sen får man ju göra en värdering om man tror på 3-0. I det här fallet så hade nog WH-spelet varit vettigare faktiskt. Tror inte på 3-0. I så fall 3-1 efter 2-1-ledning,

isidor - 2013-11-27 11:28:26

William Hill har ett kul spel för den här typen av matcher. om jag tolkar ditt resonemang rätt tror du snarare att överspelet sitter genom 2-1 än 3-0?

Då finns det på WH detta spel: resultat+båda lagen att göra mål. I den här matchen ger den singeln 3.40.

Har lirat det med framgång flera gånger, framförallt i Champions. exempelvis: united hemma mot leverkusen, leverkusen hemma mot sociedad osv. ger alltid grymt odds. Tyvärr finns det ju inte på bet365 . Men den marknaden du tipsar om är också ofta intressant för att få ett bra odds på singelspel.

Vettig rek för övrigt. Inne på samma spår. Lycka till!