Hej! Linköping kom, vände och föll. Ja så sammanfattar jag gårdagens rek då LHC tappade 2-0 till 2-3 med att vända till 4-3 men likförbannat släppa in 4-4 och inte ens ett fem mot tre läge i slutet hjälpte då Ahlbrandt åkte ut 2 min för diving. Heja LHC.

Idag så tittar jag på ett lag som har bättre form än LHC och det är Färjestad som tar emot AIK på hemmaplan.
Hemmalaget har på de 5 senaste 3 segrar på de 5 senaste och har tagit poäng i 4 raka matcher. Laget placeras för närvarande på en mindre godkänt 8onde placering med 4 poäng ner till motståndarna AIK och vid seger idag så rycker laget ifrån botten och har häng på topp 7.
Senaste matchen så var man bättre än Brynäs, man föll tillslut med 2-3 efter straffar och Brynäs keeper Bernhard Starkbaum gjorde sin debut för Gävle gänget och gjorde allt han kom för och lite till.
Färjestad har ryckt upp sitt hemmaspel ordentligt på de 4 senaste matcherna då man tagit poäng i alla och har vunnit 2 av dom och förlorat dom andra 2 på straffar.
Laget gjorde ett intressant nyförvärv av tjecken Milan Gulas som öst in poäng i Tjeckien och kan bli en viktig kugge för laget. Han kommer dock inte till spel förrän tidigast till helgen annars har Färjestad en skadefri trupp och bestämmer sig under dagen om vem som blir extra forward.

AIK då, ligger på en 10onde plats som är ganska väntat. Även AIK föll , då hemma mot Brynäs med 2-5 och kasserade därmed in sin 4 förlust på 5 matcher och kunde inte rycka ifrån bottengängen.
AIK är inget bra bortalag för stunden och har 5 raka förluster och ligger på 10onde plats i bortatabellen.
AIK summerar att man ska spela sitt spel i kvällens möte och försöka fixa fram snabba omställningar.
AIK saknar till kvällens möte Fredrik Carlsson.

Lagen har möts två gånger denna säsong och lagen har tagit en varsin hemmaseger med resultatet 3-1.

Jag spelar på Färjestad -1.5 då laget är i bra form och ska slå AIK på hemmaplan 9 gånger av 10. Då Färjestad är i grund och botten ett bättre lag och spelar man som man har gjort på sistone och får stopp på Melin kedjan så går detta vägen.

Jag testar oddset 2.18 på Betsafe och även Färjestad över 2.5mål till 1.60.

This is the stats tab
This is the post tip