Speltips

Speltips Anderlecht v Benfica

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-27 20:45 Spela här

Speltips Anderlecht v Benfica
Land: Belgien Liga: CL
Odds: 2,05 Speltips: 2
2013-11-27 20:45 Anderlecht v Benfica 2 2,05 Tjackis

Min andra rek här på RoK den första satt hoppas denna gör också.

Matchen är ganska viktigt för Benfica och jag tror att de kommer att spela bra mot Anderlecht. Anderlecht är en tuff motståndare men är inte i så god form och jag tror att de inte har några chanser mot ett starkt Benfica som är riktigt bra på att fixa fram många farliga mål chanser men är lite slarviga i den sista delen av anfallet, men ska dom vinna denna matchen så måste dom verkligen vara riktigt skärpa direkt ifrån början.

Anderlecht gjorde en överraskande match med oavgjort mot PSG i den senaste omgången av Champions League, men det betyder inte att de kommer att få några poäng från den här matchen, Benfica kan nog vara en av de bästa lagen med spelvärde i under veckan ifrån alla Champions League matcher.

Benfica har varit en besvikelse i detta gruppspelet, Dom bör avsluta ovanför Olympiakos i gruppen, men behöver en seger här, och hoppas att grekerna förlorar i Paris för att ha någon chans att kvalificera sig och gå vidare ur gruppen.

Benfica fick en grym vinst i helgen över ett mycket offensivt Braga, Samtidigt som Anderlecht fortsatte att svika i Jupiler League, som led till en 2-1 förlust mot Charleroi.

Allt från mig hoppas min andra rek sitter också!!

BOLLEN ÄR RUND ALLT KAN HÄNDA!!
Lycka till vid rygg!!EDITERAD 2013-11-27 16.38:51

Tjackis - 27 November, 2013, 16:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!