Speltips

Speltips Kuban-St Gallen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-28 18:00 Spela här

Speltips Kuban-St Gallen
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 2.00 Speltips: 1
2013-11-28 18:00 Kuban-St Gallen 1 2.00 RalleArvid

Europa Leagu-kväll igen efter en Champions League-vecka som gick i Premier League-helgens fotspår, oerhört intressanta och roliga resultat säsongen igenom så här långt, ibland lite frustrerande för oss spelare såklart men väldigt underhållande att följa (förutom West Ham som man vet alltid kommer förlora, de är pålitliga på så sätt).

Eruopa League alltså: Kuban har fortfarande en liten chans till avancemang efter sina två kryss mot Swansea. Man har 2-2 och lika många poäng i inbördes möte mot Walsearna men mycket sämre målskillnad. En storseger mot St. Gallen kan sätta press på Svanarna som spelar tre timmar senare och en förlust för Swansea hemma mot Valencia (värre saker har skett) och sen helt plötsligt kan det vara lite nerv i det hela igen inför slutomgången.

Premisserna inför Kuban-St. Gallen som spelas tidigt under kvällen är glasklara. Ryssarna måste köra över Schweizarna, detta finns en del som får mig att tro också blir fallet. Kuban är oerhört starka hemma, precis som de flesta Ryska lag, framförallt den här årstiden (vi har väl alla sett de senaste dagarnas Champions League-drabbningar från det området). Ryssarna har bara 2 förluster på sina 20 senaste och en av dessa alltså mot Valencia som redan avancerat från denna grupp i Europa League.

St Gallen har förlorat 4 av sina sex senaste borta, dessutom en oavgjord och bara en seger. I ligan hemma har man halkat efter en del och ligger för närvarande på en 5:e plats. Kuban går heller inte speciellt bra i ligan men ligger fyra i formtabellen efter 3 segrar på sina 4 senaste. Balde har kommit igång ordentligt på sistone och målproduktionen har varit god. St Gallen fick storstryk av Valencia borta och blev även besegrade av Swansea som Kuban alltså grejade kryss mot.

St Gallen vann första mötet men då med radikalt skilda förutsättningar, ingen snöstorm, inga resmil för Schweizarna i benen och inte alls samma hemmastöd för dem likväl såklart. Ryssarna har goda chanser att plocka 3 poäng här enligt mig och då tycker jag att 2X pengarna är klart värt att testa med en liten slant.

Hoppas jag får rätt, isf betalas vi dubbla degen hos bet365 .com.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 27 November, 2013, 19:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2013-11-28 11:22:40

Tjo, brorsan! Har varit och är fortfarande i en period av en jävla massa så den har fått stryka på foten. Det jag nödtvunget känner att jag måste kommunicera (givetvis 99% skitsnack som vanligt) hittar du på twitter eller insmuget i mina rekar. I övrigt händer det en hel del vad gäller jobb här nu och det har varit en övergångsperiod med en massa saker här borta sedan i somras (därför jag var tvungen att lägga ned rekandet också en månad). Nu är jag någorlunda på banan och ska försöka köra igång både bloggen men framförallt få igång podcasten igen. Ett par riktigt bra avsnitt ligger och väntar men kan inte släppa dem än. Håll till godo och under tiden får vi hoppas att jag hittar tillbaka till min gamla rek-form igen. Varit lite ringrostigt men varför inte starta med att dubbla upp lite ikväll inför helgen?

Lobban - 2013-11-28 01:38:33

Varför har du lagt ner bloggen?