Speltips

Speltips Chernomorets Odessa - Dinamo Zagreb

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-28 21:00 Spela här

Speltips Chernomorets Odessa - Dinamo Zagreb
Land: Ukraina Liga: Europa League
Odds: 1.90 Speltips: Odessa Över 1.5
2013-11-28 21:00 Chernomorets Odessa - Dinamo Zagreb Odessa Över 1.5 1.90 master

Dags för Europa League igen och omgång fem. Närmar sig slutet. Och vissa lag är redan chanslösa att gå vidare, vissa med en bra chans att gå vidare och vissa är redan vidare. Här möts trean mot fyran. Odessa mot Zagreb. Odessa med fyra poäng och Zagreb med ynka en poäng. Kroaterna, Dinamo Zagreb, kan inte ta sig vidare - även om dem lyckas vinna kvarstående två matcher. Å andra sidan har Odessa en bra chans att ta sig vidare OM man lyckas besegra Dinamo Zagreb i Ukraina.

Lagen möttes i den första omgången och då stod det ukrainska laget för en skräll genom att vinna på bortaplan med 1-2. En oerhört svår bortamatch där inte många lag kan gå hem med samtliga poäng. Och nu ställs lagen mot varandra igen - dock spelas matchen denna gång i kalla Ukraina något som jag tror inte alls passar ett lag från Kroatien, i detta fall, Dinamo Zagreb.

Dinamo Zagreb känns inte ta Europa-spelet på allvar, men man är heller inte tillräckligt bra. Det är en blandning av de två. Tappat spelare vilket har försämrat laget klart. Leder dock inhemska ligan i brist på BRA lag. Zagreb har inte varit något vidare tills nu när man har haft chans att gå vidare, så varför skulle de helt plötsligt kämpa när de inte har något alls att spela för? Ett omotiverat Dinamo Zagreb med andra ord. Tränare och spelare säger dock att man ska göra sitt bästa, men det är alltid så. Lättare sagt än gjort.
Zagreb och generellt sett Balkan-lag är oerhört starka på hemmaplan, medan man är väldigt svaga borta. Och vi har fått syn på det när det gäller Zagreb. Laget har målskillnaden 0-5 på bortaplan i gruppspelet, blivit klara förluster med 3-0 mot Ludogorets och 2-0 mot PSV. Har även visat prov på ett uruselt spel i ligan när det kommit till bortamatcher, ett flertal gånger faktiskt.
Värt att notera är att Dinamo Zagreb har en oerhört viktig match till helgen, ett stekhet derby mot tvåan Hajduk Split. Och det är inte jättesvårt att gissa vad man tänker främst på och var fokuset ligger - även om man måste spela av denna betydelselösa match mot Odessa.

Odessa känns stabila och har kommit tillbaka i gott slag igen efter en sämre period. Gjorde det bra senast borta mot Ludogorets och fick med sig helt rättvist ett oavgjort resultat och därmed hopp om avancemang. I ett kallt Ukraina är dem oftast svårslagna med skadefri trupp.

Motiverat Odessa mot ett omotiverat Dinamo Zagreb, ett bra hemmalag i ett kallt Ukraina, mot ett svagt bortalag. Detta ska bara sluta med en seger för hemmalaget Odessa, men jag är inte så förtjust i oddset på raka ettan, så jag väljer att lira över 1.5 på Odessa och hoppas att D. Zagreb bjuder upp till härligt spel så att målen trillar in, helst fler för hemmalaget.

Spel: Chernomorets Odessa Över 1.5 mål @ 1.90

EDITERAD 2013-11-28 02.27:34

master - 28 November, 2013, 02:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!