Speltips

Speltips Karlskrona - Djurgården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-11-28 19:00 Spela här

Speltips Karlskrona - Djurgården
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2.10 Speltips: 1
2013-11-28 19:00 Karlskrona - Djurgården 1 2.10 Lumberjack

Hemmastarka Karlskrona tar emot ett Djurgården med urusel form.

Karlskrona har fallit tillbaka till en andra plats i tabellen efter den strålande inledningen av säsongen. Detta beror på bortaspelet som inte fungerat efter uppehållet. Fyra bortamatcher och fyra förluster. (MIF, VIK, AIS, MIK). Hemma har man sedan uppehållet spelat tre matcher och har tre vinster med målskillnaden 18-4. Faktum är att man inte förlorat hemma på hela säsongen och bara tappat en poäng på 11 matcher. Alla trepoängare har dessutom slutat med minst två måls segermarginal. Senast studsade man tillbaka efter två raka bortaförluster med vinst hemma mot Timrå med 6-1.

Djurgården har efter uppehållet skrapat ihop tre poäng på sex matcher via två oavgjorda, dessa kom på hemmaplan direkt efter uppehållet och man har därefter fyra raka nollor. Senast torsk hemma mot SSK efter en enligt rapporterna riktigt dålig insats. Citerar Challe från DIF's hemsida: "Just nu är vi i en ordentlig downperiod..."

Kanske det enda som talar för Djurgården ikväll, för förr eller senare vänder det men har mycket svårt att se det ska ske borta mot Karlskrona.

Har inte sett något som skulle tyda på stora förändringar i trupperna sedan sist.

Sammanfattningsvis är över 2 gånger pengarna på hemmaseger alldeles för högt. Finns även tvåmålsvinst uppåt 3 gånger pengarna.

Lumberjack - 28 November, 2013, 10:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!