Speltips

Speltips Linköping - Frölunda

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-11-28 19:00 Spela här

Speltips Linköping - Frölunda
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1,90 Speltips: LCH över 2,5
2013-11-28 19:00 Linköping - Frölunda LCH över 2,5 1,90 Haze91

Halloj! Rekarna ger fortsatt motstuds då Färjestad igår brassade iväg 45 skott men fick se sig bara få in 2 mål och AIK fick in 1 så det sprack men nya tag!

Idag så är det nya matcher i Svenska Hockeyligan!
Linköping, ja hur länge ska jag fortsätta reka dessa östgötar. Laget började ju så bra senast mot Växjö och styrde och ställde hela första perioden men sen i andra tappa allt och sedan i tredje ta tag i spelet igen men ändå fallera genom att släppa in en kvittering.
Men nog om den. Laget har endast tagit 4 poäng på de 9 senaste matcherna och närmar sig alltmer kvalseriesträcket.
Det positiva är att laget har fått igång sitt PP och att första femman börjar leverera igen.
Laget har öst in mål i stort sätt hela säsongen och snittar på 2,96 per match och har gjort 47 på hemmais och ger snittet 3,6 mål!
Idag så tar man emot Frölunda och deras senaste möten har slutat med att Linköping har gjort minst 3 mål i de 4 senaste mötena och i 3 på hemmaplan.

Frölunda ligger på en andra plats och har förvånat relativt mång att Rönnberg fick iordning på laget efter den knackliga inledningen. Laget kommer närmast från 2 raka övertids/straff förluster innan man hade 5 raka segrar.
Frölunda har släppt in 57 mål på 25 omgångar och snittar 2,28 mål per match. På bortaplan har laget släppt in 29 mål på 11 matcher och det ger snittet 2,6 per match.

Men jag spelar i alla fall på att Linköping tar och kliver in och hänger minst 3 mål idag på Frölunda då lagets målform är god och det verkar som att om LHC ska vinna matcher så räcker det tydligen inte med att göra 4 i en och samma match då defensiven är för dålig. Nej detta ska östgötarna klara av tycker jag.
Till en nackdel dock är att Frölunda har inte släppt in mer än 2 mål på bortaplan i 6 raka matcher men nu är det dags att bryta den trenden!

Jag spelar Linköping över 2.5mål till 1.90 på Betsafe .

Haze91 - 28 November, 2013, 16:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!