Speltips

Speltips Örebro v Skellefteå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-11-29 19:00 Spela här

Speltips Örebro v Skellefteå
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2,50 Speltips: Ö 5,5 mål
2013-11-29 19:00 Örebro v Skellefteå Ö 5,5 mål 2,50 holms

Tredje gången lagen möts den här säsongen. Och tredje gången jag rekar över 5,5 mål.
Vid det första tillfället gick det vägen till fina 2,65. 3-3 då. 3-3 i underkant, ska sägas.
Vid tillfälle nummer två gick det inte lika bra, då Skellefteå vann med 5-0. Men det var en match som lika gärna kunde ha slutat 5-5, för Örebro missade (som vanligt) så in i helvete med målchanser.
Man har i alla fall med sig i ryggen att man kan spela sig till målchanser på löpande band mot denna maskin som Saik är. Och med nytt tränarblod på bänken så andas samtliga spelare morgonluft vilket har varit påtagligt i de båda matcherna man spelat sedan Patrik Ross försvann.

Båda matcherna, ja. Den första det handlar om, det var MODO borta. Där vann med 2-1. Men (känns tjatigt att säga) med bud på fler kassar. Så klart.
Och senast förlust efter sudden nere i Jönköping. En match där jag bara satt och gapade efteråt och stirrade in i en mörk vägg. För vad hände egentligen? Maken till missade chanser, återigen, har sällan skådats.
Jag citerar Jared Aulin efter slutsignalen.

– "Vi kan inte spela mycket bättre än så här. Jag har aldrig i min karriär varit med om att så många spelare i ett och samma lag har så svårt att få in pucken samtidigt. Det är helt galet. För egen del vet jag inte hur många stolpträffar jag har de senaste matcherna, men puckarna måste vara skadade"

Och jag kan bara hålla med. Det har varit galet. Hela säsongen. Allt handlar naturligtvis inte om otur. Så klart en stor del oförmåga också.
Men nu senast så såg i alla fall power play bättre ut än på hela säsongen. Spelarna hamnade aldrig i tidsnöd i sarghörnen utan man spelade med en större pondus än vad som tidigare skådats. Ett vapen att plocka fram.

Men nu är det ju så. Det är Skellefteå som gästar. Sveriges överlägset bästa hockeylag. Så trots de lovorden för "nya" Örebrp Hockey så vågar jag mig inte på någon etta.
jag testar däremot överspelet igen. Som sagt HELT overkligt att det inte gick vägen senast.

Och, bara för att påminna. I onsdags. Brynäs v Skellefteå 5-5.

2,50 - den tar vi, sa Polisen.

holms - 28 November, 2013, 21:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
3quartista - 2013-11-29 17:26:33

Given rygg... till skillnad från övriga speltorskar på denna sidan som skyller sitt spelande på andras rekar, tror jag på sannolikhetens makt! Nu vänder det holms....

Piippoo - 2013-11-29 16:12:15

Bra kommentar peekaboo.
Vart kan man se ditt spreadsheet Holms?

peekaboo - 2013-11-29 15:08:15

Inte helt enig i denna reken då jag såg ett uddløst ørebro møta ett før øvrigt lika uddløst hv71 sist, ingen vilja ingen uppoffring och som du nämner en del otur. Det enda som talar før spelet är väll att saik sjävla kan sätta 6 kassar.