Speltips

Speltips Steelers at Ravens

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-11-28 23:30 Spela här

Speltips Steelers at Ravens
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,77 Speltips: Steelers +3,5
2013-11-28 23:30 Steelers at Ravens Steelers +3,5 1,77 JohnAnthony

Steelers (5-6) at Ravens (5-6)

Steelers fortsätter rida på framgångsvågen och ta sig allt närmare en divisionsvinst med en seger mot Ravens, det samma gäller omvänt. Det är tveksamt om Cincinnati Bengals kommer hålla ihop spelet hela vägen till januari och känslan är att ett av dessa lag kommer vinna AFC North till slut, ordningen kommer därmed att återställas.

Det vanliga i matcherna mellan de här lagen är att det blir jämnt och känslofyllt, av de 10 senaste mötena har lagen vunnit 5 vardera och 8 av dessa möten har slutat med en segermarginal på 3 poäng eller mindre.

Pittsburgh har nu vunnit tre raka matcher och kommer till den här matchen med ett passningsspel som väckts till liv, Antonio Brown tillhör utan tvekan ligans bästa WRs och har nu börjat fungera tillsammans med QB Ben Roethlisberger, I vecka 12 hade Brown lekstuga med CB Joe Haden som tillhör ligans bästa och när Ravens inte har någon i sitt backfield som är i närheten av Hadens förmågor projiceras återigen en stormatch från Brown.

Även försvaret har spelat bra och på de senaste tre matcherna har man släppt till i snitt 16 poäng. Medan Ravens spelar bra försvarsspel och troligen kommer spela genomgående bra i den här viktiga matchen så har de helt enkelt tappat för många pusselbitar sedan förra årets mästerskapssäsong, kanske har de även övervärderat sin QB; men det återstår att se, kanske redan på torsdag.

Steelers +3,5, 1, 77, bet365Robinn Sander

JohnAnthony - 28 November, 2013, 22:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!