Speltips

Speltips Central Coast Mariners - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-29 09:30 Spela här

Speltips Central Coast Mariners - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.72 Speltips: BLGM
2013-11-29 09:30 Central Coast Mariners - Melbourne Victory BLGM 1.72 Phillefjonk1

Inledningsvis vill jag bara be alla att läsa igenom texten och därav bestämma er för vilket/vilka av tre följande bet, jag kommer rekommendera, ni vill lägga på. Huvudbettet är dock att båda lag gör mål @1.72 på bet365 .

*********Central Coast Mariners - Melbourne Victory**********

En hyperintressant stormatch står på tapeten när Melbourne Victory gästar fjolårets vinnare av A-League, Central Coast Mariners, i Gosford. Inte nog med att matchen förväntas locka rekordtittare framför Fox, det kommer antagligen även locka storpublik. Inte så märkligt kanske då det är två av Australiens främsta lag med kanske den bästa toppnivån i deras bästa stunder.

Förutsättningarna:

Fjolårsvinnarna Mariners inledde årets säsong ganska svajigt, där effektiviteten framåt inte hjälpte mot varken Jets eller Heart borta (båda 2-2), då det stundtals såg väldigt virrigt ut defensivt. Hemma har man spelat mot ligans svåraste motstånd de inledande tre matcherna (WSW, Adelaide United samt Brisbane Roar) och skramlat ihop 4p (1-1-1).

Trots en hel del otur och tufft spelschema bytte Mariners tränare och efter ett välbehövligt landslagsuppehåll lyckades vända och vinna med 2-1 på västkusten mot Perth. Nu gör tränaren Phil Moss hemmadebut och vill givetvis fortsätta med vinnarspåret och få den bästa tänkbara starten med en vinst i hemmapremiären i en sådan här stormatch.

Till hjälp har Herr Moss en väldigt bred trupp där flera är framme och noteras som målskyttar. Säsongens åtta mål har gjorts av hela fem olika spelare, varav Flores - mittfältaren, leder den interna skytteligan med tre. Forne Sheffield United-spelaren, mittfältaren Montgomery, utgick redan i den åttonde minuten sist i Perth och är osäker till fredagens match, annars har Herr Moss inga nya oroande skador.

Mariners matcher inledande sex:

1. WSW (H) 1-1
2. Melbourne Heart (A) 2-2
3. Adelaide United (H) 1-0
4. Newcastle Jets (A) 2-2
5. Brisbane Roar (H) 0-1
6. Perth Glory (A) 2-1


Melbourne Victory är äntligen med i asiatiska Champions League igen, där de verkligen hör hemma, men tyvärr befinner de sig bara på en femte placering efter sju matcher - något som till stor del beror på lagets svaga bortaspel. Senast besegrades Adelaide City i Melbourne med hela 3-0, tyvärr blev två av lagets mycket viktiga spelare avstängda inför Mariners. Mittfältaren Leigh Broxham (7/0) & backen Adrian Leijer (7/0). De kommer ersättas av Jason Geria och Nick Ansell. Tränare Muscat tror dock att ersättarna kan vara sugna på att imponera och kanske försöka kämpa åt sig en plats i startelvan och försöker se det positivt. Muscat säger också att laget kommer gå för full pott, även om "they [Mariners] are determined as ever and structured as ever and on their home patch they are a difficult team to beat.".

Melbournes sju inledande matcher:

1. Melbourne Heart (H) 0-0
2. Adelaide United (A) 2-2
3. Brisbane Roar (H) 1-0
4. Sydney FC (A) 2-3 (alla mål i första halvlek)
5. Wellington Phoenix (H) 3-2
6. WSW (A) 0-1
7. Adelaide United (H) 3-0


***VARFÖR TROR JAG PÅ BLGM?***

Förutom Brisbane Roar är både lagen de målfarligaste sett i % / match. Det är verkligen nödvändigt då det är defensiven som spökat för båda i inledningen. Mariners har ny tränare, ny tro och nytt hopp, som med god kemi i laget hoppas kunna bygga vidare efter vinsten i Perth med ännu en vinst i hemmapremiären för Moss i stormatchen. Victory, med hela sex insläppta bortamål på tre matcher, hoppas naturligtvis att deras makalöst formstarka anfallspar kan hänga ett par baljor. Thompson&Troisi har gjort åtta mål tillsammans och är i särklass ligans mest fruktade anfallspar för tillfället. Den sämre defensiven gentemot den bättre offensiven för båda lag tror jag den här matchen kan leda till målrik historia och jag tror definitivt att BLGM går in @1.72. Kom ihåg att båda lagen verkligen behöver och vill vinna.

Andra intressanta spel som jag kan tänkas spela:

ÖVER 2.5 mål @1.9
Spikad 1a @2.00

Lycka till :)

Phillefjonk1 - 29 November, 2013, 00:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2013-11-29 08:41:15

Bra rek ryggas!

Phillefjonk1 - 2013-11-29 01:32:56

master; Vi kör ju alltid precis samma sak i A-league!!! Underbart!

master - 2013-11-29 01:10:05

Precis det jag har kört. Bådar gott.