Ojj vilket spel jag hittat här. Notera att matchen börjar 22.00, det är Thanksgiving-helgen i USA.

Okej, Ducks har spelat sisådär på sin road trip men man är fortfarande 9-0-1 på hemmaplan. Nu när man kommer hem till Honda Center kan man iallafall lugnt säga att man har ett mentalt övertag på Flames.

Flames har inte vunnit borta mot Ducks sen 2004! Sedan dess har man förlorat 17 raka matcher i Anaheim.

Och med de skador Flames nu adderar till skadelistan blir det inte lättare att bryta trenden. Sean Monahan som tillsammans med Cammalleri leder lagets skytteliga saknas. Man är även utan sina två bästa backar, Dennis Wideman och Mark Giordano. inte nog med det saknas även Galiardi och Glencross.

Ducks har också en del skador, men här är det lite annorlunda. Souray, Sbisa och Koivu har varit borta under en längre tid och laget har skött sig ruskigt bra utan dem. Nu ser Koivu ut att vara tillbaks. Man har dock smärre backproblem, Beauchemin och Allen saknas nu också. Fasth är skadad igen också men det gör inget för den här enskilda matchen.

Det är mycket troligt att det blir en hel-Schweizisk målvaktsduell. Berra (89.0 %) tros starta för Flames och Hiller (90.4 %) för Ducks.

Flames har bara lyckats vinna 2 av sina senaste 10 matcher och att man skulle kunna sno poäng borta mot Ducks imorrn tror jag inte en sekund på.

Ducks: 17-7-3
Flames: 8-12-4

De flesta bolagen ger oss runt omkring 1.70 på Ducks fulltid men bet365 och Bwin ger oss schyssta 1.80. Taget. Svenska Spel ger 1,55...

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip