Speltips

Speltips Liverpool - Norwich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-04 20:45 Spela här

Speltips Liverpool - Norwich
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.75 Speltips: 1, -1.5
2013-12-04 20:45 Liverpool - Norwich 1, -1.5 1.75 mr_england

Även om jag tillhör den växande skara som inte tror att Liverpool kommer vara ett topplag då säsongen summeras så tycker jag mycket talar för Liverpool i just den här matchen och jag förstår att de är stora favoriter hos spelbolagen.

Jag tycker flera saker talar för Liverpool mot Norwich. Bortsett från de givna sakerna som hemmaplan och att de har ett bättre lag talar även skadeläget till Liverpools fördel. En annan sak jag tror talar för Liverpool är revanschlusta efter den usla insatsen borta mot Hull senast där man förlorade med 3-1 och nu benämns som ett sjunkande skepp i brittisk media. Jag tror Liverpool-spelarna kommer göra allt för att försöka motbevisa snacket om att de ska tappa mark i tabellen och jag tror att vi kommer få se ett väldigt motiverat hemmalag mot Norwich. Det kommer avgöra till Liverpools fördel. Att Liverpool sedan är ett sjunkande skepp och att det många förutspår till slut kommer inträffa är en annan sak. Klarar man en topp 7 placering vid säsongens slut får man vara väldigt nöjda.

Om vi ser till de viktigaste spelarna så saknar Liverpool Sturridge vilket såklart är ett avbräck. Man får dock tillbaka Coutinho som inte spelade från start senast till den här matchen vilket är ett stort plus. Coutinho som missat sex matcher under säsongen på grund av en axelskada. I övrigt är Toure tveksam till spel och han kommer testas inför matchen.

Norwich vann med 1-0 hemma mot Crystal Palace senast utan att imponera och har stora skadeproblem. Laget är egentligen bättre än tabellplaceringen men med de här förutsättningarna bör man få väldigt svårt att hävda sig borta mot ett helmotiverat Liverpool. Man har dessutom haft väldigt svårt på bortaplan den här säsongen, särskilt mot lite tuffare motstånd då man förlorat med 2-0 borta mot Tottenham, 4-1 borta mot Arsenal och 7-0 borta mot Manchester City. Norwich har fem förluster och en vinst på bortaplan så här långt. Enda vinsten kom mot ett underpresterande Stoke. För Liverpool är läget det motsatta hemma på Anfield där man har fem vinster och en förlust. Enda förlusten kom mot Southampton och i de tre senaste hemmamatcherna har Liverpool vunnit med 4-0 mot Fulham, 4-1 mot West Brom och 3-1 mot Crystal Palace.

Norwich har stora skadeproblem och saknar många spelare inför den här matchen. Särskilt på mittfältet och det är inte omöjligt att Olsson flyttas upp ett snäpp och Elmander ner ett snäpp och att båda svenskarna startar på mitten mot Liverpool. Det är dock svårt att förutse hur manager Hughton resonerar med alla problem i laget. Norwich saknar Bennet, Tettey, Snodgrass, Pilkington och rekordvärvningen Wolfsvinkel. Tunga avbräck! Dessutom är målvakten Bunn skadad och han räknas vara borta säsongen ut.

Liverpool har klarat det här handicapet i sina tre senaste hemmamatcher och dessutom slagit Manchester United hemma under säsongen. Det räcker för mig och jag spelar på att Liverpool vinner med minst två mål mot ett skadedrabbat Norwich som bara tagit tre av arton möjliga poäng på bortaplan.

Spel: Liverpool med asian handicap -1.5 – odds 1.75 hos bet365

mr_england - 03 December, 2013, 02:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2013-12-04 19:51:05

Norwich: Begovic, Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters, Arnautovic, Nzonzi, Whelan, Adam, Assaidi & Crouch.

Mackan12 - 2013-12-04 19:47:29

Liverpool : Mignolet, Johnson, Flanagan, Agger, Skrtel, Allen, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho and Suarez

MIFhater - 2013-12-04 14:35:56

Tycker den dåliga kritiken nedan är lite väl negativ. Visst, förlust mot Hull, men kollar man målen man släpper in är det bara tillfälligheter/otur. Norwich skadeläge och spel på bortaplan bäddar helt klart för en solklar Poolseger!

Pool Ö2,5 mål finns till 2,00 om man är sugen med :)

Mackan12 - 2013-12-04 08:11:07

Liverpool playmaker Philippe Coutinho is set to return to the starting line-up against Norwich at Anfield on Wednesday after only being fit enough for a place on the bench for Sunday's defeat at Hull.

Han startar högst sannolikt!

mr_england - 2013-12-04 00:15:29

Ojes66: Personligen tror jag bara att det är en fördel för Liverpool att de gjorde en dålig match senast mot Hull. Det vill man inte göra om mot ett skadedrabbat Norwich inför hemmapubliken men det är bara min teori.

Vad gäller Coutinho gick jag bara på Rodgers egna ord på presskonferensen där han sa följande... “He will be fine. He had no further reaction from the game yesterday. He’s trained this morning, so all being well, he’ll be fit.”

http://espnfc.com/news/story/_/id/1636090/philippe-coutinho-fit-norwich-clash?cc=5739

Ojes66 - 2013-12-03 20:45:10

Ruskigt dåligt spel i mun bok. Coutinho kom till att börja med in senast. Dock utan att imponera. Dessutom är det inte alls säkert att han spelar. Det talas om en reaktion på inhoppet senast. Främsta skälet till att jag dissar reken är dock Liverpools insats senast. Du kan snacka om revansch, men det är ingen hållbar motivering. Bättre då att spela Spurs som var riktigt bra mot United.

mr_england - 2013-12-03 10:34:44

Gerrard8: Tack. Har uppdaterat så det blir mer tydligt och rätt. Coutinho har missat sex matcher men inte sex raka.

Gerrard8 - 2013-12-03 09:32:35

Gör om gör rätt!
"Coutinho har varit borta de sex senaste matcherna"??

Att klubben sen skulle vara mycket nöjda över en sjundeplats när säsongen är slut, tillåt mig småle.

Med tanke på vad jag såg i söndags så vet jag inte längre vad jag ska tro om morgondagen.
Om något spel ska läggas så rekommenderas målskyttespel på Suarez för jag kan nästan inte se någon annan som kan göra det imorgon, tyvärr.

Jag själv skulle dock vara nöjd över en femte-sjätteplacering när vi summerar säsongen med den trupp vi befogar över just nu...

YNWA😉

rsvedin - 2013-12-03 09:31:18

Vågar inte spela på den här efter matchen mot hull, men hoppas att den går in :) dock har inte coutinho missat de sex senaste matcherna, han startade båda matcherna innan den mot hull (mot Fulham och Everton) och startade på bänken mot hull för nån känning i foten men rapporterades va smärtfri efter matchen :)

Mackan12 - 2013-12-03 06:43:52

Du har övertygat mig. Rygg!!