Speltips

Speltips Reading-Charlton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-03 21:00 Spela här

Speltips Reading-Charlton
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.95 Speltips: 1
2013-12-03 21:00 Reading-Charlton 1 1.95 RalleArvid

Bekräftade startelvor:

Reading: McCarthy, Cummings, Gorkss, Pearce, Kelly, McCleary, Guthrie, Williams, McAnuff, Pogrebnyak, Sharp

Charlton: Alnwick, Wilson, Morrison, Dervite, Wiggins, Evina, Cousins, Stephens, Stewart, Kermorgant, ChurchNämen vilken härlig tid vi ser hos oss. West Ham vinner med 3-0, det är dags att åka ned till Crystal Palace för ytterligare än bortaresa med grabbarna och matcherna står som spön i backen den här tiden på året. Jag släpper Crystal Palace – West Ham och ska bara försöka njuta av kvällen och istället rekar lite i Championship, där jag fruktar att både Palace och West Ham löper stora risker att lira nästa år.

Halvderby uppe i Reading när Charlton är på besök., ett halvderby som Charlton historiskt har haft oerhört svårt att segra i, och jag ser inte vad som skulle vara annorlunda ikväll när maktfaktorn lagen emellan har svängt genom årtionden, helt till Readings fördel då man nu snarare bör ses mer som ett Premier League-lag än Championship-lag i många aspekter medans Charlton, tvärtom, egentligen bör ses som ett League 1-lag än ett Championship-lag på många sätt.

Bortsett från de två matcherna man vann i rad mot Brimingham och Blackburn häromsistens har Charlton 5 förluster och 2 oavgjorda på sina 7 senaste bortamatcher. Man har 8 poäng på 8 bortamatcher i ligan och nu åker man för att möte ett lag som är obesegrat i ligan på hemmaplan.

Reading har visserligen två raka kryss hemma nu men man ska tänka på att detta varit två tämligen tuffa matcher i två derbyn mot Millwall respektive topplaget QPR.

Det skiljer 11 poäng lagen emellan till Readings fördel som ligger i toppen av tabellen medan Charlton ligger precis i regionen över nedflyttning.

Charlton har förlorat tre av sina fyra senaste och har inte vunnit mot Reading sedan 1981. Readings offensiv är framörallt deras styrka och de lyckas peta in mål i princip oavsett motstånd och oavsett uppställning. Reading kommer med gott självförtroende efter vinsten senast mot Forrest. Denna segern tror jag kommer bli starten på en ny fin svit för Reading efter att man haft det lite tufft på sistone. Man höll undan på bortaplan mot ett starkt motstånd trots att man slutade matchen med 10 man och nu när man har mer lämpligt motstånd, samt hemmaplansfördel där man är starka ser jag inga hinder mot andra raka trepoängaren.

1:an på Reading mot Charlton är tagen till 1.95 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 03 December, 2013, 08:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Krouch15 - 2013-12-03 20:04:58

Reading - Charlton inbörden är ju 2-4-4 senaste 10?...

Haze - 2013-12-03 19:31:39

Ryggar!