Speltips

Speltips SA Spurs @ MIN TImberwolves

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-05 03:30 Spela här

Speltips SA Spurs @ MIN TImberwolves
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: SA Spurs -3.5
2013-12-05 03:30 SA Spurs @ MIN TImberwolves SA Spurs -3.5 1.90 ABN

bet365 livestreamar matchen på webben, i surfplattor och i mobilen.

Nattens spel satt bra när Nuggets krossade Nets! Grattis till alla som ryggade!

Nästa spel är självklart! Vi blickar ner mot Mexiko! 03.30 inatt möts Spurs och Timberwolves i Mexiko City Arena och vi letar spel där! Spurs har spelat nästintill felfritt hela säsongen och ligger på ett 15-3 record. Timberwolves är dock inte så pjåkiga med Ricky Rubio, Kevin Love och Kevin Martin i spetsen. Senast vann Spurs (knappt) mot Hawks men har imponerat långt mer under säsongen än vad man gjorde mot Hawks. Senast Timberwolves spelade var det mot svårslagna Thunder och Kevin Durant som slutade med en 10p förlust för Timberwolves. Innan det kommer man från en förlust mot Nuggets samt en vinst mot Mavericks och innan dess var det mycket förluster för Timberwolves. Timberwolves har visserligen hemmaspel men det är tveksamt om det spelar så stor roll när matchen spelas i Mexiko.

Spurs har själva på senaste tiden haft problem mot Rockets som är ett starkt lag, men många matcher har dom gått segrande ur. Spurs torskade visserligen mot Thunder precis som Timberwolves men ska man se på hur övertygande lagen har varit genom säsongen är det helt klart i favör för Spurs. Spurs har väldigt mycket individuella talanger men som har väldigt bra balans med de andra i laget. Värt att notera är också det att både Timberwolves och Spurs är lag som ofta gör mycket poäng så ett överspel här är inte så dåligt val för den som föredrar sådant.

Mycket talar dock för en Spurs vinst, och -3.5 till oddset 1.90 är ett fint odds. Det tar vi till medelinsats!

Följ mig på Twitter för fler NBA-spel! @ABNBetting

EDITERAD 2013-12-04 08.42:07

ABN - 04 December, 2013, 08:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jolinho - 2013-12-04 17:11:31

ABN: Kloka ord ! Hoppas den sitter iaf :)

ABN - 2013-12-04 16:34:25

@Jolinho
Du har helt rätt! Spurs spelade inte som man brukar mot Hawks så man kan ju fråga sig om det kanske rör sig om en svacka, men samtidigt måste man titta på hur Timberwolves har spelat och det är knappast i par med Spurs, dom står med 6 förluster på 8 matcher och nu när Tim Duncan är tillbaks för Spurs kommer vi nog se det rassla till ordentligt.
Titta på matchen mot Atlanta, där gjorde han 23p och 21 rebounds för att inte tala om att han räddade Spurs genom att sätta game winning shot med 0.4 sekunder kvar. En annan grej är det att Spurs har spelat hela fem matcher i Mexiko medans Timberwolves gör det för första gången så det finns en chans (trots att det är väldigt professionella personer i NBA) att det tär lite på T-wolves.

Och ja! Vi behövde se mer basketspel tyckte jag så jag tog initiativet!

Jolinho - 2013-12-04 15:00:20

Håller på Spurs och javisst de har imponerat, frågan är dock om de fortsätter och dominerar i några matcher eller om det inte kommer en liten svacka efter denna otroliga start. Risken kan finnas, man vann som du menade utan att imponera mot Hawks, därinnan låg man under med över 20 poäng mot Houston, vände ( grymt) men tappade i slutet lite slarvigt. Spurs kan absolut vinna, menmen vill bara varna lite, alla lag får sina svackor.. hoppas dock för både din och min skull att de vinner :) Kul med basketrekar!