Satte min första rek här på Rekat igår.
Ska försöka fortsätta med det.

Har hittat ett fint spel ikväll i England. I världens bästa liga.
Det är Southampton som tar emot Aston Villa.

Ett Southampton som vi alla har blivit lite små överraskade av i upptakten av denna säsongen. Eller vi har alla vetat att kvalitén finns i truppen men har bara väntat på att de ska blomma ut, och som de har gjort det i år.
Efter att ha spelat oerhört bra i upptakten så har det dessvärre gått lite sämre den senaste tiden. Definitivt inte uruselt men heller inte den WOW-känslan som vi haft under tidigare delen av säsongen. Dock visste vi att de aldrig skulle hålla i längden.
Men som sagt.
Southampton tar emot Aston villa.
Ett Villa som har gjort allt annat än övertygat i år. Enda övertygelsen i mina ögon var första matchen under säsongen mot Arsenal där de överraskande vann. Men sedan dess har det gått utför nästintill hela tiden för Lambert pågar.
Jag har svårt att se att de inte skulle fortsätta gå denna vägen även ikväll.

Aston Villa lirade senast i helgen på hemmaplan mot Sunderland där man gjorde allt annat än var det dominerande laget och spela en bra fotboll.

De två senaste matcherna har även slutat i vinst för Southampton.

Aston villa vs Southampton, 0-1
Southampton vs Aston Villa, 4-1

Southampton vann med tre bollar senaste gången Villa gästade dem. Jag tror att det blir något liknande denna afton också.
Southampton har även på sina fem senaste hemma matcher vunnit 3 och kryssat 2. Alltså inte en enda förlust på de fem senaste hemma.
Aston har 3 oavgjorda, 2 vinster och 1 förlust på bortaplan.

Aston är ett lag som ofta kryssar. Men när de förlorar är de sällan med uddamålsförluster då är det ofta minst 2 måls förluster samtidigt som Southampton har vunnit hälften av alla sina matcher de spelat med minst 2 mål.

Alltså att vi får fina 2.10 till Asian -1 på Southampton.
Det plockar jag alla dagar i veckan.

PS: Har en annan dubbel med Southampton -1 på och Chelsea -1 på till fina 4.60 levande.
Rygg på egen risk!

Good luck.

Twitter.
@albinpalsson

This is the stats tab
This is the post tip