Speltips

Speltips Miami Heat @ Chicago Bulls

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-06 03:30 Spela här

Speltips Miami Heat @ Chicago Bulls
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.83 Speltips: Under 189.5
2013-12-06 03:30 Miami Heat @ Chicago Bulls Under 189.5 1.83 frekkinshit

bet365 livestreamar matchen på webben, i surfplattor och i mobilen.

Gårdagens match mellan Suns och Rockets blev ju inte som förväntat (97-88), men underspelet satt så då är det bara att tacka och ta emot.

Inför kvällen finns det två fina matcher, det ena ett New York derby mellan två lag som är i brygga, men som alltid med derby steppar de nog upp och visar på fysisk och tuff basket ikväll.

Tittar man på matchen jag kommer gå in med en slant på är det på rivalmatchen mellan Heat och Bulls. Heat kommer från en hemma förlust mot Pistons, men som man vet är Heat inget lag som förlorar två matcher i rad så ofta och jag ser inte hur de ska kunna tappa detta mot Bulls. 7:a i ligan i ppg och 6:a i ligan i points allowed, plus att Wade förhoppningsvis är tillbaka ikväll.

Spanar man på Bulls å andra sidan, förlust senast hemma mot NO Pelicans efter en trippel OT. Första man tänker på är ju självklart Rose's frånvaro. Bulls stjärna och PG har återigen (var borta nästan hela förra säsongen) skadat sig och är borta resten av säsongen. Det betyder dock att Hindrich nu återigen får chansen och han har börjat fylla skorna lite mer och mer för varje match.

Så spel på att Heat klarar spread?
Kanske med en tv-peng. Jag tror på Heat och de kommer förmodligen ta titeln i år, men saken är även som den att Bulls och Heat alltid varit bittra konkurrenter ända sen -92 och detta är ett möte fansen älskar (förra säsongen slutade reg. season på 2-2 i matcher). Bulls har hemmafördel och kommer göra allt för att stoppa ett revanschsuget Heat. Jag tror på fysiskt spel vilket kommer utveckla sig till en match som påminner om en playoff match. Tät, grinig och sjukt mycket testosteron. Bulls är förövrigt riktigt bra på försvar och jag tror detta är en match de kommer vara på tårna inför, visa hemmafansen att de är att räkna med utan Rose och då måste de inrikta sig på försvar ikväll.

Skulle nu Heat dra ifrån i början är det ingen idé att börja panika. Heat har allt som oftast en quarter där de springer iväg, men ju tidigare det kommer desto bättre, för då kommer de vila Lebron (26 ppg 5.8 rpg 6.3 apg) då han tidigare i december vart småskadad.

Så alltså under 189.5, vågar man går man ner till 187.5 @ 2. Rygga på egen risk!

frekkinshit - 05 December, 2013, 14:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
frekkinshit - 2013-12-06 01:21:29

Kul att höra! Bara att jobba in den inatt då!

Råbocken - 2013-12-06 01:07:38

Gårdagen satt, det tackar jag för! En självklar rygg även i natt! Diggar dina baskettrek enormt!