Speltips: Utrecht-Nijmegen

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-12-05 20:00
Land: Holland
Liga: Eredivisie
Odds: 1.95
Tips: 1
Ytterligare en vecka har snart passerat och den har ju varit oerhört smärtsam på många sätt men fantastisk sett med obejktiva fotbollsfans-ögon och framförallt ur rekatochklarts perspektiv. Gräsnlöst mycket bra rekar över ett brett spektra där i princip alla sporter, länder och ligor täcks dagligen. Det var väl egentligen bara själva faan att Lyon inte kunde sköta sina kort rätt när de fick en sådan smakstart som de fick och ja, deras säsong ser bara blekare och blekare ut när de inte ens lyckas knyta ihop den säcken, oerhört slarvigt och en stor besvikelse såklart. Nu är det dock dags att direkt ta nya tag och dags för mig att ta sikte mot den plats där Andy Carroll precis lämnat sin rehabilitering (jag tänker inte gå in närmare på vilken typ), nämligen Holland.

Eredivisie är alltid en källa till intressanta spel och under fredagskvällen spelas en drabbning som iallafall jag har mina tankar tydliga kring då Utrecht på hemmaplan tar emot tabelljumbon Nijmegen. Utrecht har visserligen haft problem på bortaplan men gått som ett riktigt topplag och radat upp fina resultat på hemmaplan som vore man rena rama europalaget.

9 raka utan förlust på hemmaplan och hela 6 segrar på sina 7 senaste. Ja faktum är att man inte har förlorat hemma än denna säsong utan här har ni en redogörelse för samtliga hemmamatcher i samtliga turneringar den här sässen för Utrecht:

3-0
2-0
4-2
3-3
4-1
2-1
2-0
1-1
3-3

Utrecht är iochmed detta ligans nästbästa hemmalag tätt efter det Ajax som slog självaste Barcelona hemma i Amsterdam. Visserligen har man inte mött de absoluta topplagen ännu men man ska ha klart för sig att det heller inte är uteslutande dynggäng som kommit på besök och åkt hem tomhänta. Både AZ och Herenveen har fått smisk med 2-0 när man nyligen stått inför samma uppgift som nu väntar Nijmegen under fredagskvällen. Nijmegen som står för motståndet är alltså tabelljumbo på sina 12 poäng efter 15 matcher och det skiljer 9 poäng lagen emellan. Nijmegen har precis motsatt läge jämfört med Utrecht vad gäller sin bortastatistik och har ännu inte vunnit på bortaplan efter 7 omgångar.

Förra årets motsvarande möte slutade visserligen med chockförlust för Utrecht och man är nog sugna på att visa att det var ett undantag snarare än något som kommer hända en gång till. Innan dess var det nämligen fyra matcher sedan Nijmegen ens hade fått hål på Utrecht i detta möte. Det är just den här aspekten som är den enda som talar för något annat än hemmaseger, att Utrecht haft svårt för Nijmegen på senare år men nu ser jag alla möjligheter för detta att ändras på. Allt tyder på detta, exempelvis det faktum att Utrecht har tagit 2.43 poäng hemma denna säsong och gästerna 0.57 poäng borta.

1.95 erbjuder flera bolag på nätet, (blandannat Sportingbet och betvictor) i skrivande stund men jag är tämligen övertygad om att det kommer att sänkas ganska kraftigt nära till matchstart så passa på.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  Utrecht-Nijmegen
Spela på Speltips Utrecht-Nijmegen
RalleArvid - 5 December 2013 - 23:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  NY Islanders - San Jose
Ishockey - NHL - J. Eberle att göra poäng
1.90
03:00  Jazz - Thunder
Basket - NBA - 2 hcp -4,5
1.90
04:30  Vegas - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.74
14:30  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.04
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming