Speltips

Speltips Crystal Palace- Cardiff

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-07 16:00 Spela här

Speltips Crystal Palace- Cardiff
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: BLGM: NEJ
2013-12-07 16:00 Crystal Palace- Cardiff BLGM: NEJ 1.80 Jolinho

Shipp shipp alla betfantaster där ute! :)
Förra reken på Crystal Palace- Everton Under 2.5 mål satt ju mycket fint då matchen slutade 0-0.

Nåväl till Lördagens möte där Crystal Palace tar emot Cardiff på hemmaplan, två lag som kämpar i botten och som troligtvis kommer göra det hela säsongen..

Jag väljer alternativet Båda lagen gör mål: NEJ!

Vi börjar med lite statistik.

C. Palace har haft 7 hemmamatcher än så länge och har gått mållös ur hela 4 matcher och det på hemmaplan! Man har totalt gjort 5 mål på 7 hemmamatcher vilket är under 1 i snitt. Varav 3 kom hemma mot Sunderland som haft det jobbigt i år. 5/7 senaste matcherna för Palace har lett till att båda lagen gör inte mål.

Cardiff då?

Cardiff har spelat 7 matcher borta hittills i år och de har gjort 4 mål borta. De har gått mållösa ur 3 raka bortamatcher nu och formen är absolut inge vidare. 1 vinst på de 9 senaste matcherna. Även här 5/7 senaste matcherna har lett till att båda lagen går inte mål i Cardiffs matcher.

I C. Palace saknas ju Glen Murray vilket var förra årets skyttekung och det har verkligen synts att man saknat en målgörare. Jag har inte imponerats av deras spel när jag sett dem heller, de har inte tillräckligt bra trupp för Premier League anser jag. De har Chamakh där framme men han är relativt ensam.

Har ingen större koll på Cardiff men vad jag vet är att Campbell är hyfsat vass framåt. I övrigt sticker inga ut vad jag sett.

Jag tycker att 1.80 är någon tiondel för högt och helt okej för att båda lagen inte gör mål. (Allt kan dock hända och det kan vara 1-1 efter 2 minuter...)

Rygga på egen risk och var försiktig med era lir!

Synpunkter tas gärna emot, ha en trevlig helg allihopa!!

Palace (4-4-1-1): Speroni; Ward, Gabiddon, Delaney, Moxey; Puncheon, Dikgacoi, Jedinak, Bannan; Chamakh; Jerome.
Skador: Bolasie (avstängd); Guédioura, Hunt, McCarthy, Murray.

Cardiff (4-1-4-1): Marshall; Théophile-Catherine, Caulker, Turner, Taylor; Medel; Bellamy, Mutch, Whittingham, Kim; Campbell.
Sakdor: Inga.

Jolinho - 06 December, 2013, 00:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Gooner - 2013-12-06 17:58:57

Vågar spel, tror faktiskt det kommer till att bli full fart framåt i den här matchen, båda lagens defensiv är dålig och misstagen är många från dem där bak.