Speltips

Speltips Denver Nuggets @ Boston Celtics

Sport: Basket Spelstopp: 2013-12-07 01:30 Spela här

Speltips Denver Nuggets @ Boston Celtics
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.9 Speltips: Boston +4.5
2013-12-07 01:30 Denver Nuggets @ Boston Celtics Boston +4.5 1.9 frekkinshit

bet365 livestreamar matchen på webben, i surfplattor och i mobilen.

I morse var det en tät och oväntad kamp som gick till Bulls favör. Vi missade med 5 poäng för många och det är något man inte kan förutse med tanke på omständigheterna. Men jag tror Bulls är på gång och jag ser detta mer som ett lyft för Bulls än ett tapp för Heat (snart är Bosh tillbaka, han behövs).

Denver Nuggets (11-7) @ Boston Celtics (8-12)

En match som är viktig för båda lagen. Nuggets kommer från en bortaförlust mot Cavs och Celtics vill göra en back to back och ta denna skalpen mot Nuggets. Linan ligger på -4,5 Nuggets och detta är inte överraskande tittat till deras nuvarande form. Efter 7(!) vinster i rad så är man imponerad i tv-soffan. Bra skytte, hyffsad defensiv, Nuggets är ett lag som för mig inte ska kunna ta 7 vinster i rad, och jag tror de vet om detta själva också. Inget illa menat, men Nuggets är ett hot-n-cold lag utan dess like och nu har de faktiskt fått (efter en tuff match) en förlust.

Tittar vi på Celtics är detta ett lag som bygger upp en stark sturtkur igen. Spännande unga spelare som är ute eter att bli nästa stora spelare. Det är ett spännande lag som det tyvärr gått halvt om halvt för. Man har problem att stänga matcherna och det gör att man ofta tappar vinster.

Anledningen till att jag jag väljer +4,5 på Celtics är för att jag tror de unga, hungriga spelarna vill visa upp sig nu när man har en prime-time match hemma på TD Garden. Jag tycker även att Bradley är en duktig spelare och frågan är om Rondo eran snart är över? Tittat vidare tror jag inte på Nuggets, de kan ta sig långt i Playoffs men jag tror inte de kan ta titeln, just för att laget inte i mina ögon är något topplag.

Lycka till!

frekkinshit - 06 December, 2013, 15:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Roth - 2013-12-06 16:05:10

Bosh spelade hela matchen igår med, glömde skriva det, men antar att du menar Wade och jag anser DEFINITIVT att det var ett tapp för Heat snarare än ett lyft för Bulls även om Bulls gjorde det bra. Var bara tvungen att lägga till det.

Roth - 2013-12-06 15:59:15

Vill inte låta nedlåtande men du såg inte matchen igår va? Det du skriver låter ju fint men det är ju inte en uns sanning i det. En tät och oväntad kamp? Den var tät vid tip off, sen var den inte tät en enda gång i matchen. Kamp? Nej, Heat kampade inte en gång. Det säger sig rätt mkt när Noah har fler rebounds själv än hela Heat i halvtid.. vart är kampen där? Satt själv på Heat med och vet inte vad du hade för spel som missade med 5pts? Antar att det var en spelarprob eller total eftersom linan var way above 5.

Till dagens spel du rekar håller jag dock med dig lite mer. Tror med på Celtics mest för att Nuggets gått lite väl bra på slutet. Celtics börjar komma igång lite med och på hemmacourt ska de ha bra chans. Dock tror jag inte att Rondo-eran är över när han väl är tillbaka. Hans spelintelligens behövs något kopiöst i detta laget då deras ball movement måste förbättras och både Bradley och Rondo kan vara på banan samtidigt i en small lineup. Men 3 matcher på 4 dagar för Nuggets och Celtics på två dagars vila så jag håller med dig om spelet.

GL.