bet365 livestreamar matchen på webben, i surfplattor och i mobilen.

PSG asian -1 i första halvlek hemma mot Sochaux.Vinst vid tvåmålsledning, pengarna tillbaka vid uddamålsledning och förlust vid X/2. Finns på bet365 under fliken Asian - 1a halvlek asian handicap. Över medel.

1. PSG 16 11 4 1 34:10 37
20. Sochaux 16 1 5 10 13:32 8

Hemma:
2. PSG 8 6 2 0 21:3 20

Borta:
Sochaux: 8 0 1 7 7:22 1

Paris har nio matcher med ledning i ht/ft. På hemmaplan är siffran 5 vinster i både ht/ft. Tre gånger av dessa fem har man haft ledningen med mer än ett mål.
Sochaux har åtta matcher med underläge i både ht och fulltid. På bortaplan har Sochaux alltså förlorat tre matcher - i samtliga har man legat under redan i paus.

Inbördes möten i Paris, med halvtidssiffror i parentes:
2-0 (2-0)
6-1 (3-1)
2-1 (2-1
4-1 (3-0)
2-1 (1-0)


Kommentar:
Laget som gjort flest mål i ligan tar emot laget som släppt in flest mål i hela ligan.
Laget som gjort flest och släppt in näst minst mål på hemmaplan tar emot laget som tagit minst antal poäng på bortaplan.
Laget med den bästa målskillnaden såväl hemma som totalt tar emot laget som har den sämsta målskillnaden både totalt och på bortaplan.
Serieledaren tar emot jumbon. Ni fattar.

Det ska bara kunna sluta med överkörning här. Särskilt som PSG är uppretade och revanschsugna efter förlusten mot Evian. Kanske var det en förlust de behövde för att komma ned på jorden lite? Formen innan den matchen var väldigt bra då man var obesegrade i 21 raka tävlingsmatcher i år. På hemmaplan i ligan står man på 20 raka utan förlust, varav 16 är segrar.

PSG är klara gruppsegrare i CL, vilket gör att allt fokus hamnar på att studsa tillbaka i ligan. Efter förlusten senast lär det bli gasen i botten från start. Möter otroligt formsvaga Sochaux, som dessutom saknar folk. Ska bli total klasskillnad här. Kan inte se hur Sochaux inte ska ligga under redan i halvtid, vi bör definitivt ha minst void här. Sochaux släpper in nästan tre mål/bortamatch och jag kan inte se hur Zlatan å co. inte ska bjuda på en rejäl överkörning här. Förlusten senast var ett olycksfall i arbetet, på lördagen är laget tillbaka!

Tänkbara elvor:

PSG har inga nämnvärda skadebekymmer och kan välja bland bland båda lagren av Aladdinasken:

PSG: Sirigu; Jallet, Marquinhos, Silva, Digne; Menez, Matuidi, Verratti, Lucas; Cavani, Ibrahimovic


Sochaux har en del gubbar som missar matchen:
målvakt: Pouplin(16 matcher)
mf: Roudet (9/0)
def: Carlao (11/0)
fw Bakambu (15/4) är ett frågetecken
def Guerbert (5/0)

Tänkbar elva:
Sochaux: Cros; Corchia, Paybernes, Zouma, Faussurier; Lopy, Prcic, Camara, Nogueira, Contout; Mayuka,

Över medel. @nokkan21 på Twitter.




This is the stats tab
This is the post tip