Speltips Fulham-Aston Villa

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-12-08 14:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.73
Speltips: BLGM
Spela på Speltips Fulham-Aston Villa
100% bonus upp till 1000 kr!
Spela på BLGM
En fruktansvärt dålig Premier League-lördag denna helg.
West Ham fick smisk borta mot Liverpool - väldigt väntat.
West Brom fick smisk hemma mot Norwich - Väldigt, väldigt oväntat och jag hade pekat ut det till omgångens bästa spel.

Ursäkta alla ryggare för den och jag hoppas att jag kan gottgöra er under söndagen om jag får nytt förtroende.

Om det är något Fulham har så är det offensiv kvalitet, det har det aldrig varit något tvivel om, vad som däremot varit ett större bekymmer har varit speliden, defensiven samt motivationen. Jag tror att med en ny tränare som ändrat om lite i disposition och spelide samt inför en hemmapublik och mot ett lag man har goda möjligheter att skaka om kan även motivationsdelen falla på plats för en del spelare.

Fulham misslyckas väldigt sällan med att göra mål hemma och eftersom man väldigt ofta förlorar hemma så förstår ni då även att Fulham även släpper in en hel del mål hemma. Förutom 1-0segern hemma mot Stoke har båda lagen gjort mål i samtliga matcher på Craven Cottage denna säsong.

9 mål på Villas två senaste bortamatcher varav man själva har stått för 5. Villa har bara misslyckats med att göra mål 2 gånger på bortaplan denna säsong och förutom de två 0-0drabbningarna är det bara en gång som inte båda lagen har gjort mål när Villa varit borta.

När Fulham spelar hemma är det bara 3 lag i ligan som bjudit hemmapubliken på fler mål, nästan samma statistik gäller Villa borta där det bara är 5 lag som rår på dem vad gäller producerade mål framåt och bakåt.

Fulham är i desperat poängbehov och har en fin chans att komma över nedflyttningsstrecket och framförallt efter lördagen då en del resultat gjorde att det verkligen tightar till sig där nere. Jag tror absolut man kommer gå för en trepoängare och göra det man är bäst på, anfalla.

Aston Villa kommer med gott självförtroende och fin form och möter en motståndare jag tror man har stora planer på att besegra och därför gå på knock, framförallt med sitt fina kontringsspel som passar mot en motståndare som Fulham.

Trupplägena talar även för gjorda mål, framförallt som Fulhams kapten och ankare i försvaret, 5 meter långe Hangeland är borta, även försvararen Briggs missar för Fulham. Detsamma gäller i gästande Villa som också har sin defensiva lagkapten Vlaar borta.

Öppen match? Full fart fram? Svajjigt försvarsspel? Båda lagen gör mål? Ja, jag tror verkligen det.

1.73 för Both teams to score är taget som söndagens spel. Oddset hittas hos Ladbrokes.com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Fulham-Aston Villa hos Ladbrokes
Spela nu
RalleArvid - 7 December 2013 - 19:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mackan12 - 2013-12-08 13:49

FULHAM:
Stekelenburg; Riether, Hughes, Senderos, Riise; Parker, Karagounis, Sidwell; Dejagah, Kačaniklić; Berbatov.

Mackan12 - 2013-12-08 13:49

ASTON VILLA:
Guzan, Herd, Baker, Clark, Bacuna, El Ahmadi, Delph, Westwood, Agbonlahor, Weimann, Benteke.

zoogin_86 - 2013-12-08 04:43

över 2.5 känns mycket bättre oddsmässigt, ganska övertygad om att blgm sitter! Men med tanke på att Fulham nästan måste ha 3pinnar så har jag svårt att se att det inte trilla in ett mål till! 1.61 på blgm på bet365 är alldeles för dåligt även fast det ser bra ut på förhand, men 1.80 på samma bolag för över 2.5 känns bättre,

Aston - 2013-12-07 19:20

Vlaar kommer väl testas sent, eller är det redan konfirmerat att han missar matchen ?
Joe Bennett är i alla fall borta och Antonio Luna ytterst tveksam till spel, så i värsta fall kan tre backar saknas i Villa. 5 meter långe Hangelands ;-) backkompis Phillipe Senderos kommer testas sent och anfallaren Darren Bent (på lån från Villa) får inte spela.

Lycka till med spelet.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: