Speltips

Speltips Vikings at Ravens

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-12-08 19:00 Spela här

Speltips Vikings at Ravens
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,88 Speltips: Ravens -6
2013-12-08 19:00 Vikings at Ravens Ravens -6 1,88 JohnAnthony

Vikings at Ravens

Baltimore Ravens som senast slog Pittsburgh Steelers i en mycket viktig divisionsmatch kontrollerar nu sitt eget öde och kan genom att fortsätta vinna säkra en slutspelsplats. Ravens har underpresterat i år som helhet vilket beror mycket på det faktum att förväntningarna sedan förra säsongen varit för höga. En recieverkår som tappar Pro Bowlers som Dennis Pitta TE (som inte spelat på länge), Anquain Boldin WR (som gått till 49ers) och dessutom har sin offensiva stöttepelare Ray Rice RB spelandes på en förvånansvärt låg nivå har inte hjälpt den numera exremt högavlönade QBn Joe Flacco att motsvara förväntningarna.

Ravens försvar tillåter bara 19,6 ppg och är återigen att räkna med, försvaret som varit ett signum i Baltimore de senaste 15-20 åren.

Det faktum att Vikings verkar spela med olika QBs varje vecka är ett tydligt tecken på ett lag i disharmoni och som mentalt redan har börjat satsa på nästa säsong. Lagets bästa spelare RB Adrian Peterson behöver bära laget på egen hand men har inget att spela för längre och jag tror han kommer flytta på sig till nästa säsong, till en contender. Han är för bra för att inte vara med i slutspelet.

Coach John Harbaugh ser utan tvekan till så att hans lag vinner med mer än en TD mot Vikings.

Ravens -6, bet365 , 188

JohnAnthony - 07 December, 2013, 23:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!