Mavericks möter Kings i ett mycket intressant möte där Mavericks kommer från en tung seger mot Trail Blazers och ännu en (dock inte lika tung) mot Pelicans. Kings har spelat otroligt fin basket med McLemore och Cousins i spetsen som har levererat enormt. Även Isiah Thomas har varit otroligt bra på senaste tiden. Fokus ligger dock på McLemore som är på en andraplacering i PPG för rookies på 10.1, men han har imponerat med 13.7 på dom senaste 6 matcherna. Mot Lakers den 6e dec gjorde han sitt karriärsbästa med 20.
Kings har imponerat på mig på senaste tiden och jag är helt övertygad om att dom kommer klättra högre och högre i rankingen om dom fortsätter förbättras som dom gjort på senaste tiden.

Dom gick 0-6 innan vinsten mot Jazz, men låt inte statsen lura er. Fem av dom matcherna slutade med max 6p skillnad och tre av dom slutade med 2 eller mindre i poängskillnad. McLemore, Cousins, Thomas fortsätter att bli bättre och bättre och frågan är om man inte tar hem vinsten inatt mot Mavs. En tät match kommer det nog bli, med mycket individuella prestationer där Nowitzki, Cousins, McLemore m.m kommer att kämpa för att komma segrande ur striden.

Oddset 2.05 på Kings +3.5 ser jag som ett fint odds, men känner man sig lite osäker finns det +5.5 till 1.83 på bet365 . Jag tror även på en väldigt offensiv kamp så överspelet ser inte helt dumt ut heller på Ö204 till 1.90, men mitt spel inatt blir hursomhelst Kings +3.5 till 2.05.

Följ mig på twitter för mer spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip