Speltips

Speltips Cowboys @ Bears

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-12-10 02:30 Spela här

Speltips Cowboys @ Bears
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.98 Speltips: Över 47,5
2013-12-10 02:30 Cowboys @ Bears Över 47,5 1.98 AMF

3/3 igår då det stora spelet, Saints -3, som jag rekade här satt och de två medelspelen på Twitter satt även dom.

MNF avslutar som vanligt omgången och där tar Chicago Bears mot Dallas Cowboys. Två klassiska lag som gör upp på Soldier Field och som bägge jagar slutspelsplats.

Chicago Bears har haft en tuff period bakom sig där man förlorat 3/4 senaste matcherna, varav två gått till OT. Dessutom saknar man QB Jay Cutler som inte kommer till spel i natt heller, trots de tunga förlusterna har dock inte back-up QB varit horribelt dålig. I år har Bears släppt till ett snitt på 27.7 poäng men har bland annat femte flest passing-yrds, Dallas har å andra sidan släppt till näst flest passing-yrds i hela ligan. 2/3 Bears senaste matcher har slutat över.

Cowboys jagar även dem slutspelsplats och är på jakt efter att återta ledningen från Eagles i divisionen. Man har två viktiga segrar med sig i ryggen och har vunnit 3/4 senaste, visserligen mot svaga motståndare som Giants och Raiders. Under säsongen har man ett snitt på 27.4 poäng framåt, man har också tre raka över-matcher i ryggen.

Dallas har gjort tredje mest poäng i ligan, Chicago femte mest. Defensivt är man dock sämre då Chicago ligger på 28:e plats och Dallas 22:a. Detta borde öppna för en shootout då försvaren i bägge lagen har problem. Därför spelas Ö47.5 @ 1.98 på Pinnacle med medel insats, jag avstår en stor insats på grund av Romos problem i kylan, dock har detta blivit bättre under Cowboys quarter backs karriär men är fortfarande något av ett orosmoln. Spelet värderas på grund av detta till medelstor insats.

Spreadsheet: http://spreadsheet.se/amf
Twitter: @AMFBetting

AMF - 09 December, 2013, 17:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!