Speltips

Speltips FCK - Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-10 20:45 Spela här

Speltips FCK - Real Madrid
Land: Champions LeagueL Liga: Champions League
Odds: 1.9 Speltips: Ö 3 mål asian
2013-12-10 20:45 FCK - Real Madrid Ö 3 mål asian 1.9 Polsater

Över 3 mål asian till oddset 1.9 på bet365 i mötet FCK & Real Madrid. Spelet innebär void vid tre mål, vinst vid fyra.

Real har 5/5 i CL ö 2,5, 4/5 ö3,5.
FCK har 4/5 i CL ö 3,5.

Läget i lagen:
Real saknar: Khedira, Varane, Ramos, Coentrao,.

Trolig elva:

Casillas
Carvajal, Nacho, Pepe, Marcelo
Modric, Alonso
Bale, Isco, Ronaldo
Benzema

Solbakken:
It looks very difficult for Gislason and Braaten to recover but we still hope that Nicolai Jorgensen will be fit enough to play," . Kan alltså bli avbräck på dessa två. Anfallare Gislason har 15/3 i ligan och 5 matcher & en assist i CL. Braaten har 9/0 i ligan och 4/1 i CL. Tre av FCKs främsta offensiva spelare kan komma att saknas, men ersättarna är ändå okej.

Wiland
Jacobsen, Sigurdsson, Mellberg, Bengtsson
Bolanos, Claudemir, Delaney, Toutouh
Jörgensen, Vetokele

Real har lite defensiva avbräck och har släppt in mål i nio raka bortamatcher i CL. Samtidigt har FCK gjort mål i tretton av de senaste femton hemma i CL. Att FCK får in en balja känns inte alls orimligt mot ett offensivt balanserat Real här. Real har dessutom gjort minst två mål framåt i sex raka CL-matcher. Att man floppade i helgen och spelade 0-0 mot ett lägre divisionslag ser jag inte som något oroande här. Real har gjort 18 mål i gruppspelet och behöver därmed göra tre till för att slå alla tiders gruppspelsrekord från Man u (1998-99) och Barca (2011-12).

Dessutom säger Ancelotti:
Cristiano is fine, he is training with the rest of the team and he will play on Tuesday without any problem,"

En Ronaldo som är fit efter några matchers frånvaro, på jakt efter ytterligare CL-mål alltså... han är nog rätt sugen på att gå ifrån Zlatan i skytteligatoppen, båda står på åtta mål.

tabell

1. Real Madrid 5 4 1 0 18:5 13

2. Juventus 5 1 3 1 9:8 6

3. Galatasaray 5 1 1 3 7:14 4

4. FC Köpenhamn 5 1 1 3 4:11 4

Tabelläget innebär att FCK når Europa League om man gör ett bättre resultat än Galatasaray, som i sin tur tar emot Juventus. Danskarna har minusfacit i inbördes möten mot båda lagen och kan alltså som bäst komma trea. Om jag förstått det rätt krävs då poäng mot Real! Fler än vad Gala tar mot Juve, Då måste man gå fram, vilket Real älskar.

Visst, risken finns att Real kommer in till matchen med taskig inställning, men det känns inte som att det är deras mentalitet. Finns gott om extremt skickliga och dessutom målkåta gubbar i offensiven som är sugna på att göra mål. FCK som dessutom brukar vara starka hemma har god chans att göra mål på detta Real som släppt in mål i sju av sina senaste nio bortamatcher. FCK är vassa på fasta och lär ta alla tillfällen att flytta upp sitt lag på hörnor och offensiva inkast. Senast mot Juventus såg vi vad det kunde innebära när Mellberg tryckte in en kasse.

Orosmoment:
– Planen ska var väldigt dålig pga den senaste tidens kyla och nederbörd. Vädret ska dock vara okej att spela i (runt sju grader varmt och ingen nederbörd enligt SMHI)
– Reals motivation. Tror som sagt inte att det sak vara ett problem offensivt, snarare kan det kanske spela oss i händerna då man kanske är lite slappa defensivt. Men med det sagt - ett lag utan något att spela för - det kan bli dåligt. Uruguay hemma mot Jordanien i VM-kvalet för några veckor sedan.
– Ronaldos status. Han är med i truppen så jag räknar med att han är fit och målsugen som vanligt. Men efter ett skadeuppehåll finns alltid en osäkerhet.

Men. Jag tror ett avslappnat Real avfärdar FCK. Tidigt 0-1, FCK krigar in 1-1 och har bud på 2-1, men i stället kontrar Real in 1-2 och 1-3?

Heja Ronaldo. Heja Bale.

@nokkan21

EDITERAD 2013-12-10 01.32:33

Polsater - 10 December, 2013, 01:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!