Speltips Karlskrona v Rögle

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-12-11 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,90
Speltips: 1
Spela på Speltips Karlskrona v Rögle
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Nog för att Rögle har vaknat till liv, men nu står man på två raka förluster och av det jag såg senast så var det bara uselt rakt igenom.
Då föll man hemma mot Södertälje efter straffar och min direkt tanke när spelarna lämnade isen var att på sekunden spana in vilka Rögle hade i nästa fight. För det laget kändes mer än klokt att ta rygg på.

Och vad fick man se? Jodå. Det var en resa till Karlskrona som stod på programmet.
Karlskrona, ni vet. Som har spelat 13 hemmamatcher hittills. Vunnit elva efter ordinarie tid. De två andra har man löser efter straffar/förlängning. Det är starka kort det.
Jag har svårt att se att detta Rögle ska steppa upp 3-4:a nivåer på bara ett par dagar, för det är exakt vad som krävs för att stå emot den här maskinen. I alla fall när maskinen agerar i sen egen lejonkula.
En enorm och imponerande fart man sätter upp gång efter annan, som du sällan ser lag klarar av att behärska. Det krävs att man läst sin läxa på en, två och tre gånger.

Rögles tränare Magnus Bogren som så klart inte var nöjd senast (det var verkligen uselt) väljer att vaska om i tre kedjor för att få fart på laget. Kul att han förstår att något radikalt måste göras för att det här ska gå. Men dessvärre (för honom) så kommer det inte att gå vägen.

Det stämmer också att Rögle seglat upp på 40 poäng och skuggar lagen på playoffplatserna. Men det är faktiskt en sanning med en aning modifikation. Rögle har spelat hela 29 matcher. Björklöven precis ovan bara 26. Så vi ska nog inte stirras alldeles för blinda på Rögles tabellposition. Även om de som sagt har ryckt upp sig markant.

Jag håller Karlskrona på hemmais så mångt mycket högre än Rögle (men William Nylander fortfarande i MODO) att de 1,90 vi erbjuds måste anses vara alldeles för bra.
Jag nämner det igen. Elva segrar på 13 matcher. Varav två efter förlängning. Snacka bort det, om du kan ...
Spela på Karlskrona v Rögle hos Nordicbet
holms - 10 December 2013 - 23:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: