Speltips

Speltips Almtuna IS v Timrå IK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-12-11 19:00 Spela här

Speltips Almtuna IS v Timrå IK
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 4,50 Speltips: X
2013-12-11 19:00 Almtuna IS v Timrå IK X 4,50 IB.

Almtuna IS v Timrå IK (X) @4,50 MarathonBet

Jag brukar vanligtvis inte gilla statistikspel men denna rek kan likna vid ett sådant fast jag inte vill det i grund och botten. Vi spelar 1/5 units på X till 4,5 hos MarathonBet.

Almtuna har spelat 27 matcher och 12 (44%) har slutat oavgjort.
Timrå har spelat 27 matcher och 11 (41%) har slutat oavgjort.

Jag skulle på förhand gissa att denna fight med dagens förutsättningar skulle sluta oavgjort var tredje eller fjärde match. Jag följer Almtuna rätt slaviskt då jag är från Uppsala. Almtuna har spelat många målsnåla och jämna matcher hemma i Gränbyhallen (vägrar kalla det för Metallåtervinning Arena).

Det skiljer endast 2p mellan lagen och de har mötts två gånger tidigare denna säsong (2-1 ef förl. och 1-2. Jag vet att Almtuna har hittat en bra form. Man har slagit både Malmö och Mora borta med ”stora siffror”. Annars har man spelat många jämna matcher senaste tiden. Almtuna får tillbaka Erik Hanses i kassen som tillhör en av de bästa målvakterna i serien just nu.

Jag tror det absolut kan bli samma matchbild som senast lagen möttes i Gränbyhallen. Tror på en målsnål historia. Vanligvis brukar vi spela Under 5 mål (Asian) men oddset är på tok för lågt. Jag tror 1-1 eller 2-2 är ett rimligt resultat, vilket gör att jag tror att X:et har större chans att sitta än de 22% som detta spelbolag ger. Statistik och en tänkbar matchbild talar för spelet. Värdet finns där i mina ögon.

IB. - 10 December, 2013, 23:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!