Speltips

Speltips Napoli-Arsenal, Marseille-Dortmund Dubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-11 20:45 Spela här

Speltips Napoli-Arsenal, Marseille-Dortmund Dubbel
Land: Land Liga: Liga
Odds: 6.03 Speltips: 2, 2 (-1)
2013-12-11 20:45 Napoli-Arsenal, Marseille-Dortmund Dubbel 2, 2 (-1) 6.03 Schona

Har varit en ivrig läsare här i drygt ett år men nu känner jag att det är dags för första reken!
Den hittar vi på den sista dagen av CL:s gruppspel (Om man räknar bort när Juve-Gala får spela om sin match)
Vi talar om dödens grupp som den kallades i förhand där tre lag alla har chansen att sluta på tolv poäng iaf på papperet. Dock menar jag att de två förhandsfavoriterna att gå vidare också kommer göra det.

Marseille-Dortmund
Två lag som båda har stora problem i ligan. Marseille som i somras sågs som en av PSG:s utmanare har dalat långt ner i ligan och ligger på en tionde plats. Och det har inte gått bättre i CL. Man står på noll poäng efter fem matcher och man har endast gjort 4 mål. Man har alltså ingen chans att få framgång i detta årets CL.
Sedan har vi Dortmund som för min del har varit en stor besvikelse då Bundesliga redan är avgjord och Bayern har rusat iväg. Och även om man ligger trea är väldigt många besvikna på deras start.
Tillsammans med Napoli står man på 9 poäng och är har den lättaste matchen i slutrundan i denna gruppen.

Skador: Dortmund är enormt skadedrabbat ( vilket inte jag tycker talar emot denna reken ändå) Näst intill alla skador är på backlinjen. Hummels,Subotic,Picschek,schmelzer och gundogan. Pischek är precis tillbaka men räknar med han ändå eftersom han inte är i form. Hummels och Subotic är de största avbräcken då de är mittlåset i lagen. Sokratis är en bra backup men vem som står vid han sida återsåtr att se.
ANfallet är dock intakt och det är ett av världens bästa anfall vi har här. Reus, mkhitarian, lewandowski, kuban, aubameyang.

Det är dem som kommer få denna matchen att sitta som en smäck!

Marseille har också tunga avbräck då man har problem med Ayew och valbuena som är en stor del i deras anfall.
Iaf ett dortmund som är piskat att vinna mot ett marseille med offensiva avbräck so jag inte tror kommer spela även om de kan då de har en svår bortamatch på söndag mot lyon.
Att jag spelar handikappet beror på att raka tvåan känns för låg och att dortmund inte är ett lag som backar hem. 0-3 med Aubameyang och lewandowski(2) som målgörare?

Napoli-Arsenal
Arsenal är inte helt klara än utan om helvetet bryter lös kan man komma trea i gruppen. Detta händer dock inte. Arsenal är säkra gruppvinnare om man kryssar medans Napoli (eftersom dortmung vinner med 0-3) måste vinna med minst två mål.
Detta betyder ju då att napoli måste anfalla satan och där kan giroud i topp göra mål efter mål om han har en bra kväll. Och de han har bakom sig bildar tillsammans enligt mig topp 5 mittfälten i världen just nu.
Arsenal har inga nya kännbara skador att rapportera. till och med walcott är tillbaka och han kan addera ytterliggare snabbhet och springa sönder napolis försvar.
Napoli däremot har problem med sommarens storköp Higuain som inte alls är säker till start.
Även om hade varit det så är arsenal stabila bakåt. 1 mål insläppt på sina fem senaste matcher!
Nä men 1-2,1-3,1-5? Tror napoli kan trycka in ett skitmål men arsenal kommer göra minst två.

Har tyvärr ingen truppinfo men hoppas ni finner min motivering godtagbar ändå. Spelar oftast inte sådana här högoddsare men här kan jag inte blunda.

1/2 units satsar jag och hoppas ni hjälper mig att jobba in den! NU KÖR VI!

Schona - 11 December, 2013, 01:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze - 2013-12-11 15:13:26

Jodå jag har sett varenda match av Arsenal i år eftersom jag själv är Arsenal supporter. Oddset är riktigt intressant såklart men det är värt att ha i åtanke om att Arsenal klarar sig undan med en 2-0 förlust.

Schona - 2013-12-11 14:14:00

Förstår din tveksamhet, men efter att ha sett Arsenal mycket denna säsongen och vilken enorm disciplin de haft så tror jag de klarar det. Napoli har inte råd att spela på disciplin. de måste chansa. Och det är då Arsenals "defensiva" mittfält med Arteta/Flamini och ramsey avgör matchen genom sin disciplin

Haze - 2013-12-11 11:58:42

Oddset lockar ju men man måste ha dessa två saker i tankarna innan man spelar på Arsenal. Arsenal får förlora med 2 bollar och ändå gå vidare, matchen spelas på Sao Paulo, en arena där trycket kan vara vansinnigt stort.

Det som talar för är att Napoli måste frammåt och det skapar ju ytor till Arsenal. Men som sagt, det är viktigt att komma ihåg att Arsenal kan komma undan med 2-0 här.

Schona - 2013-12-11 01:08:47

Kan tillägga att de första mötena slutade 2-0 till arsenal på emirates medans BD vann komfortabelt med 3-0