Speltips

Speltips Oklahoma City Thunder @ Memphis Grizzlies

Sport: Basket Spelstopp: 2013-12-12 02:00 Spela här

Speltips Oklahoma City Thunder @ Memphis Grizzlies
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Thunder -6
2013-12-12 02:00 Oklahoma City Thunder @ Memphis Grizzlies Thunder -6 1.90 ABN

Thunder har onekligen spelat grym basket denna säsongen. Man är ett av NBAs bästa lag. Man har vunnit 11 av dom 12 senaste matcherna och den förlusten kom mot ett otroligt svårt motstånd i form av Portland som även dem har spelat sjukt bra basket och förvånat enormt. Durant fortsätter att vara lagets "stomme" men Ibaka och Westbrook får man inte glömma bort då dom också spelat bra basket på senaste tiden och inatt möter man ett Grizzlies som har stora skadeproblem i form av Gasol, Davis, Allen, Pondexter och ligger på ett 10-10 record och kommer från två vinster på dom senaste 5 matcherna.

Thunder som gjorde en bra insats defensivt mot Hawks senast och som nu är i princip skadefria borde inte ha några problem med att krossa ett skadedrabbat Grizzlies som försöker hålla sig från sistaplatsen i sin division trots bortaplan med tanke på hur Thunders säsong och senaste matcher har sett ut. Ett 16-4 record får man inte "by chance" utan det krävs otroligt mycket av ett lag i NBA för att nå det. Oklahoma och Durant har det som krävs för att gå mycket längre än så och frågan är om man inte kan vara utmanare till att ta hem det i år. Det blir intressant att se.

Linan ligger på Thunder -6.0, och med tanke på Grizzlies skadeproblem är frågan om man inte kan sänka den till -7.5 eller -8.5. Hursomhelst tror jag att det blir en väldigt ensidig match där Thunder fortsätter att visa att man är ett av NBAs bästa lag.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 11 December, 2013, 11:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!