Speltips

Speltips Tottenham vs Anzhi

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-12 21:00 Spela här

Speltips Tottenham vs Anzhi
Land: England Liga: Liga
Odds: 1.80 Speltips: Spurs vinna & hålla noll
2013-12-12 21:00 Tottenham vs Anzhi Spurs vinna & hålla noll 1.80 Polsater

I valet och kvalet mellan Spurs -1,5, Spurs &u2,5 och Spurs vinna & hålla nollan valde jag till slut det sistnämnda alternativet. Finns under fliken specialare på bet365 .

1. Tottenham 5 5 0 0 11:1 15

2. Anzhi 5 2 2 1 3:3 8

Ettan mot tvåan i tabellen och lagen kommer sluta på dessa placeringar oavsett torsdagens resultat. Matchen med andra ord helt betydelselös. Detta öppnar upp rotationsmöjligheter för Villas Boas, som dock tagit ut följande trupp:

Lloris, Friedel, Gomes, Walker, Fredericks, Rose, Naughton, Dawson, Fryers, Sandro, Capoue, Dembele, Paulinho, Lamela, Lennon, Eriksen, Dombaxe, Townsend, Chadli, Sigurdsson, Holtby, Kane, Defoe, Soldado, Coulthirst


De som saknas i truppen är Verthongen, Chiriches, Kaboul och Adebayor.

AVB:
"It has been our pattern in the Europa League to make seven, eight changes or more," he said. "It has worked well for us.


Tänkbar elva:

Friedel
Fredericks, Stewart, Fryers, Naughton
Sandro, Holtby
Lamela, Sigurdsson, Mcevoy
Soldado

Det är oklart hur Spurs väljer att ställa upp. Jag utgår dock från att ett gäng ungdomar kommer få chansen, men förmodligen kommer det inte vara så orutinerat. Kan lika gärna se ut på det här sättet, vilket en del sidor spår:

Friedel; Fryers Dawson Capoue Naughton; Sandro Paulinho; Sigurdsson Lamela Townsend; Soldado

Oavsett vilket, det kommer bli ett bra lag man ställer på planen. Att Tottenham hållit nollan i sex av sju Europa League-matcher är också lovande statistik.

Anzhi är vidare redan, detta trots att man stått för tre mål på fem matcher. Det som hjälpt Anzhi är dubbelsegrar mot genomruttna Tromsö. Att laget har stora problem visar sig i det inhemska ligaspelet. Laget ligger sist, ännu utan seger. Totalt har man stått för 12 mål på 19 matcher...
Blir väldigt ofta nollade. Exempelvis har man gått mållösa i fyra av de senaste fem matcherna. På de åtta senaste bortamatcherna i alla sammanhang har man gått mållösa i fem. I truppen finns väl en spelare som påminner om den korta miljardärepoken laget hade, men han, ivorianske anfallaren Lacina Traore väntas inte spela. Ryska ligan har också gått på uppehåll och frågan är om inte spelarna är mer sugna på semester just nu?

Så vi har alltså en betydelselös match i ett EL-gruppspel här. Tottenham kommer rotera, men har en så pass bred trupp att de kommer kunna ställa ett bra lag på benen ändå. Det som oroar är skadorna i mittförsvaret och att laget spelar en viktig match mot Liverpool på söndag. Men inför hemmafansen vill man nog ändå bjuda på en bra match och de som får chansen vill förhoppningsvis visa att det är dem som ska lira mot Suarez å co. Ryssarna ska inte ha mycket att säga till om i den här matchen. Om Tottenham bara är något sånär fokuserat ska man lösa den här uppgiften, då ska inte Anzhi kunna hota Spurs enligt mig. Att Anzhi tagit en del poäng i EL är inget jag lägger så stor vikt vid då den här gruppen är extremt svag. Bättre då att titta på spelet i den inte överdrivet vassa ryska ligan - där man alltså haft stora bekymmer, minst sagt.

Nej, gör Tottenham bara det de ska så ska de vinna detta. Den som vågar kan spela Spurs & u2,5, då Anzhi trots allt inte släppt in så väldigt mycket mål. Men man vet inte vad som kan hända med ryssarnas motivation om Spurs får ett tidigt mål, det kan rinna på. 2-0 känns som ett gångbart resultat.

Snälla Spurs. Svik ej.

Polsater - 12 December, 2013, 02:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
kunaguero - 2013-12-12 13:00:06

'We will look to give Danny [Rose] a some minutes in this game and Christian [Eriksen] is also selected so he could play as well. We’re looking for another win. It would be brilliant to complete the run in the group and finish with 18 points.'

Andre told us that Jan Vertonghen remains sidelined for tomorrow's game but Vlad Chiriches could be back to face Liverpool on Sunday.

loket - 2013-12-12 10:32:00

HAHAHA de har du, Sorry :) Får skylla på tidig morgon

Polsater - 2013-12-12 10:05:08

Gott snack gubbar, köper era resonemang.

Loket//
Jag har ju faktiskt nämnt Anzhis uppehåll.

Tompaa//
Handlar om hur mkt man litar på Spurs reserver, jag litar på dom.

Hazona//
Betydelselös ja. Men jag hoppas hemmaplan väger över & att spelarna som får chansen vill visa

loket - 2013-12-12 08:53:27

Väldigt svår match att spela pre-game på.

Kan väl tillägas att detta e Anzhi´s sista match innan vintervila, förhoppningsvis har dom redan tankar på varmare breddgrader å chillar matchen igenom, då ska spelet sitta :)

Kan lika gärna va att dom kör en ALL IN då dom vet att inga matcher ska spelas på 3 månader efter denna. Då kan detta bli en målrik match tror jag.

tompaa - 2013-12-12 07:50:41

Köper ej detta spel, absolut inte innan XI släpps iaf

Hazonaaa17 - 2013-12-12 04:10:29

Bra rek men oddset alldeles för lågt för två spel i ett. (spurs vinna + hålla nollan)!

Sedan är det en betydelselös match för båda som du säger, att spurs vinner de tror jag riktigt mycket på också, men ett mål för anzi i en match som ej betyder något kan slinka in hur lätt som helst på ett spurs som läckt en del på senaste och ej har något att spela för förutom äran =) Så hålla nollan ser jag som 50/50 i denna matchen.