Speltips Betis-Rijeka

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-12-12 21:00
Land: Europa
Liga: Europa League
Odds: 1.95
Tips: Betis/Under
Europa League-torsdag igen och jag tar mig an den med försiktighet eftersom denna turnerings natur i det här stadiet sällan tillåter någon annan approach.

Betis är redan garanterade att avancera från gruppen iochmed att man slog Guimares i båda mötena som är de enda som kan hota dem poängmässigt om andraplatsen. Dock har man chansen att vinna gruppen och på så sätt möjligtvis få en enklare lottning i slutspelet, något som i Europa League mer än någon annan turnering kan ha en markant betydelse i positiv bemärkelse, alltså tror jag att man går in ganska hårt för just detta.

I Europa League-gruppen har Betis imponerat även där med kryss mot grupp-ettan Lyon och seger i halvderbyt mot portugisiska konkurrenten om slutspelsplatsen. Betis har visserligen bara gjort 1 mål på hemmaplan men heller inte släppt in något trots att de två huvudkonkurrenterna har varit på besök. Och det är just här jag tror att vi kan hitta ett intressant spel, i deras fokus på defensivt spel i Europa-spelet med det tighta och stabila försvarsspel som lyst med sin frånvaro, framförallt på bortaplan, i ligan.

Rijeka som man nu möter har misslyckats att göra mål i 4 av sina senaste 7 bortamatcher, senast mot mittenlaget i Kroatiska ligan, RNK Split. Man har bara en enda seger på sina 6 senaste i samtliga tävlingar och man är segerlösa i Europa League efter 5 matcher, 3 oavgjorda och 2 förluster. Kroaterna har bara mäktat med att göra 2 ynka mål på 5 matcher och borta har man statistiken 0-5 på sina 2 spelade matcher och har fortfarande alltså inte hittat nätet borta från Kroatien.

Betis har bara gjort 14 mål på 15 matcher i ligan och hemma har man bara mäktat med 9 mål på 8 matcher där man har släppt in 11 mål. Jag ser det inte som otroligt utan sätter mina slantar till att Betis vinner matchen men jag tror man fokuserar mer på försvarsspelet och försöker rätta till det, för även om man är vidare i Europa League har man lämnat mycket övrigt att önska i ligan och det är på tiden att man börjar sätta försvarsspelet även där. Var först inne på hcp-spelet (eftersom Betis odds för rak etta inte tilltalar mig), men sedan hittade jag lite annat godis som jag anser lämpligare.

De spel som jag fokuserar på idag, samtliga med lite lägre insats men till helt okej odds är följande:

Betis att hålla nollan hittas till 1.95 hos Betfair.com
Betis att vinna med hållen nolla till 2.10x
Och Under 2.5 mål till 1.97

Låt oss hoppas att det rasslar till lite nu inför helgens sprakande Premier League-helg så vi har lite likviditet att jobba med inför den.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Betis-Rijeka hos Betfair
Spela nu
RalleArvid - 12 December 2013 - 11:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: