Speltips

Speltips Chargers @ Broncos

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-12-13 02:30 Spela här

Speltips Chargers @ Broncos
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.971 Speltips: Chargers Ö23.5
2013-12-13 02:30 Chargers @ Broncos Chargers Ö23.5 1.971 AMF

NFL Week 15 sätter igång i natt med TNF där San Diego Chargers besöker Denver Broncos. En match som Broncos med all säkerhet kommer vinna och hop är satt relativt högt på 10, matchen väntas också bli mycket poängrik med en Ö/U-lina på hela 57.

San Diego Chargers har haft en tung säsong defensivt och mötte Broncos så sent som för tre matcher sen, då lyckades Broncos vinna med 28-20. Detta var trots Chargers dåliga defensiv den matchen på säsongen Broncos gjort minst poäng på. Sedan dess har man också gjort förändring i secondary genom att Derek Cox reste Richard Marshall, detta har lett till att man endast släppt til två passing-TD sedan dess, vilket kan jämföras mot 18 på de 11 matcherna innan det. Senast lyckades man besegra usla Giants med 37-14. Man är det lag som har flest plays per drive och fjärde mest passing-yrds, senast mot Broncos hade man bollen i hela 38 minuter. Man har ett snitt på 24.3 poäng framåt denna säsong och har lyckats göra det 2/3 senaste matcherna. Chargers har dessutom bäst snitt offensiva pass-yrds på bortaplan där Broncos släppt till tionde mest på hemmaplan, Broncos har även släppt till sjunde mest poäng i ligan.

Det som gör att Broncos trots detta är storfavoriter för att ta sig till en Super Bowl är den suveräna offensiven ledd av Peyton Manning som slår rekord efter rekord. Broncos kommer dock lite försvagade till denna match då Wes Welker inte kommer komma till spel. Dessutom kan den kortare vilan påverka Moreno, Decker, D. Thomas, J. Thomas och Manning som haft småskavanker under säsongen. Defensiven har släppt till hela 26.5 poäng per match och som minst 17 poäng, hela fyra gånger har man legat under med minst 11 poäng för att sedan vända matchen. Man har släppt till tredje mest passing-yrds under denna säsong vilket mycket går att spåra tillbaka till avsaknaden av Champ Bailey som är ett frågetecken till kvällens match.

Med tanke på att det är två lag som framförallt lever på offensiven samt att Broncos kommer något försvagat tror jag att Chargers kan ge Broncos en match, dock lyckas alltid Broncos offensiv göra en hel del poäng vilket gör att jag avstår +10. Jag tror definitivt att det kommer bli en högpoängsmatch men anser att Chargers Ö23.5 @ 1.971 (Pinnacle ) är det mest spelvärda och går in med en medelinsats på det.

Spreadsheet: http://spreadsheet.se/amf
Twitter: @AMFBetting

AMF - 12 December, 2013, 18:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Gerrard8 - 2013-12-12 18:34:23

Tack för Thunder!