Speltips Örebro - Färjestad

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-12-14 18:30
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,15
Speltips: 2
Spela på Speltips Örebro - Färjestad
150% bonus upp till 1500 kr!
Spela på 2
Hello! Ja Örebro mot AIK är ju bara hemsk statistik för närkingarna. Ny förlust i reken och Örebro gav bort seger redan första fyra minuterna i första perioden då man låg under med 2-0 men men nya tag.

Örebro gästas idag av Färjestad och lagen spelar idag sin sista match innan jul då Färjestad mfl, ska spela slutspel i European Trophy nästa vecka.

Hemmalaget Örebro kommer ifrån en 1-4 förlust hemma mot AIK. Laget började katastrofalt och låg snabbt under med 2-0 men spelade upp sig succesivt och reducerade till sig 1-2 och hade häng på 2-2 men fick inte fler håll på Daniel Larsson. Man var kanske värda ett poäng men inte mer än så. Man vann skotten med ca 40-18 men får man bara in ett mål på 40 skott så vinner man inga matcher.
Och även HV 71 vann ju sin match och ryckte därmed ifrån Örebro och har nu 5 poäng ner till jumbon på sin tiondeplats.
Örebro verkade vara på uppgång men kräftgången fortsätter för laget och man blandar och ger för mycket i matcherna för att kunna vinna och ta fler poäng än så. Laget är nog inte bättre än där man ligger även fast man försöker helhjärtat. Rutinen saknas helt enkelt.
Enligt hemsidan så ska laget ha glömt torsdagens förlust och blickar fram emot dagens derby och ska gå "all in" då det är sista matchen innan 11 dagars speluppehåll.
På Örebro's 5 senaste så har man 2 segrar och 3 förluster och har tagit 8 poäng av 15.
Jag hittar ingen information om skador i hemmalaget.

Färjestad som kommer närmast ifrån en 1-2 strafförlust hemma mot Växjö. Laget ledde med 1-0 i två perioder och hade laget haft mer självförtroende i powerplay så hade man kunnat avgjort matchen flera gånger om men pp'et går fortsatt trögt för Karlstadgänget.
Men sett till övrigt så har laget spelat bra på slutet och klättrar uppåt i tabellen och befinner sig på en 7:e plats med endast 6 poäng upp till 3an Växjö. Laget har även 1 match mindre spelad än många av dom andra topplagen.
På bortaplan så spelar man helt okey och befinner sig på även där en 7:e plats i bortatabellen med 23 inspelade poäng på 14 bortamatcher och en målskillnad på 36-31. Man har vunnit 8 matcher, varav 2 på övertid/straffar och har förlorat 6 varav 1 på övertid/straffar.
På sina 5 senaste så har laget tagit 3 segrar och förlorat 2 och spelat in 10 poäng av 15 möjliga.
Laget tränade lätt igår med mycket powerplay och straffträning för grabbarna.
Till spel kommer eventuellt Joakim Hillding annars så saknas:
Rickard Wallin
Gareth Strafford som blir utlånad till Björklöven
Milan Gulas

Lagen har möts 3 gånger under säsongen och i första mötet i premiären vann Örebro med 3-2 efter straffar i Karlstad.
Matchen efter det vann Färjestad med 2-1 efter även där straffar i Örebro.
Och i senaste matchen i Karlstad vann Färjestad med 3-2 och gissa, även där efter straffar.
Snabbt summerat av matcherna är att dom är jämna men att Färjestad har varit bättre men har haft det svårt att få in pucken och avgöra mot närkingarna.

Kommentarer:
Färjestad har spelet upp sig mer och mer och man gör som varje år att man mullrar igång maskinen framemot jul och kommer nog klättra fler placeringar efter jul, då man i regel är som bäst.
Sen så har laget spelat bra och är väl bara matchen mot SAIK, förlust 1-4 som är den sämsta matchen den senaste tiden och med lite skador och Nygren som blir bättre och bättre i varje match och målvaktspelet är vasst och både PW och Taylor spelar så bra som dom kan och det blir svårt för Leif Carlsson att utse en förstakeeper.
Örebro kämpar på men det vill sig inte för laget och i denna match innan jul så säger man att gå "all in" men min känsla för det är att laget kommer bli för heta och kommer ge Färjestad kontringsmöjligheter och det är Färjestad bra på att ta tillvara på.
Nej jag spelar en bortaseger till Färjestad till 2.15 på Unibet och tror att krysstrenden kommer avslutas idag. Låt oss säga 4-1 till Färjestad.
g om ditt speltips

EDITERAD 2013-12-14 14.42:26
Spela på Örebro - Färjestad hos Unibet
Spela nu
Haze91 - 14 December 2013 - 14:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: