Speltips

Speltips Almtuna-Björklöven

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-12-15 16:00 Spela här

Speltips Almtuna-Björklöven
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 3.00 Speltips: 1 (-1.5)
2013-12-15 16:00 Almtuna-Björklöven 1 (-1.5) 3.00 millionboy

Skadeeländet fortsätter för Björklöven. Senast saknades tio spelare och man har lånat in spelare för att täcka upp. Visst, det håller i en-två matcher men inte i längden. Nu ser vi resultatet av Lövens skadebekymmer. Man har släppt in 14 mål på de två senaste (OIK och VIK). Man har tagit en poäng på de fyra senaste. Senast hemma mot VIK blev det 2-5 och det var smickrande siffror för Löven. Försvarsspelet är helt under isen och den hittills så duktige Raycroft ser plötsligt mänsklig ut i kassen. Det blir ju så när försvaret inte gör sitt jobb. Man tog också en hel drös onödiga utvisningar. Bl.a tre st för sex man på banan. En direkt följd av alla inlånade spelare = kaos i båset.
Nej Löven vill och behöver ta julledigt. Tidigare då Löven var inne i sitt vinststim (10 av 11) hade man en fem-sex spelare borta. Då pratade inte laget om skador men nu har listan växt ytterligare och resultaten uteblivit och nu börjar man erkänna att man är slitna och behöver vila.

Sista matchen innan det efterlängtade uppehållet och jag tror Löven bara vill spela av matchen. Man möter Almtuna borta. Ett Almtuna som spottat upp sig på slutet. Senast 0-0 borta mot seriens bästa lag Bofors. Dessförinnan en dålig insats mot Timrå hemma, 1-4. Almtuna blandar och ger men ett bättre tillfälle att ta en trea får dom inte. Senast löven var på besök blev det 2-2 och extrapoängen till Umelaget. Men då hade inte Löven så många skador och man var i betydligt bättre slag än idag. Dessutom är Almtuna ett bättre lag idag än då.
Detta kan vara jämnt i 20-30 minuter sedan åker Almuna ifrån Löven. Ett Löven som just nu är seriens absolut sämsta lag. Tror det blir 4-1.

millionboy - 15 December, 2013, 09:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze91 - 2013-12-15 12:03:10

Ryggar på raka 1an