Speltips

Speltips Bears at Browns

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-12-15 19:00 Spela här

Speltips Bears at Browns
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,88 Speltips: över 45
2013-12-15 19:00 Bears at Browns över 45 1,88 JohnAnthony

I den här matchen möts två av ligans mest ensidiga lag i min mening. Chicago Bears är ett lag som sedan QB gurun Marc Trestman kom till klubben har gjort poäng och skapat stora spel oavsett vem som spelat QB. Man kunde förutspå att Jay Cutler, som har en av ligans bästa armar, skulle utvecklas genom att arbeta med Trestman men det faktum att även hans backup Josh McCown har lyckats prestera poäng och explosiva spel är ett bra betyg till Trestman och hela hans filosofi.

Till saken hör dessutom att två av ligans bättre WRs spelar i laget, Brandon Marshall naturligtvis och Alshon Jeffrey som visat sig vara dominant i sina bästa stunder. Dessutom är lagets RB i mina ögon en av ligans mest underskattade spelare och är lika bra som klassisk tailback som den som fångar korta passningar i flaten och på screens, något som underlättar oerhört för en QB.

Lika bra som Chicagos offensiv är, lika svag är deras defensiv. Även om enheten stundtals spelar ok saknar de storligen Brian Urlacher som länge varit dess ledare och förgrundsfigur och nu har lagt handskar och skor på hyllan.

Cleveland Browns har egentligen ett av ligans bästa försvar och kommer framöver kunna bygga kring detta i stil med vad dagens 49ers och Seahawks gör men eftersom de inte får ihop helheten uppskattas inte Browns D lika mycket som dessa lags dito och får inte heller samma uppmärksamhet.

Hittar Browns en franchise QB i årets draft eller free agency blir de rktigt farliga framöver. Även om Brandon Weeden eller Jason Campbell stundtals kan spela ok är de inte värdiga att kasta till en spelare som WR Josh Brown som på alla sätt är ostoppbar.

Över 45 poäng, 1, 88, bet365 .

JohnAnthony - 15 December, 2013, 16:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!