Speltips

Speltips Coventry-Hartlepool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-17 20:45 Spela här

Speltips Coventry-Hartlepool
Land: England Liga: FA Cupen
Odds: 1.70 Speltips: 1
2013-12-17 20:45 Coventry-Hartlepool 1 1.70 RalleArvid

Omspel I FA-cupen och Coventry från League One tar emot Hartlepool som ligger en division under hemmalaget. Första mötet slutade 1-1 efter att Coventry haft ledningen i större delen utav matchen efter ett tidigt ledningsmål men där man senare släppte in ett kvitteringsmål i slutskedet av matchen.

Coventry ligger på 11:e plats i tredjedivisionen men märk väl att detta är efter att man har fråntagits 10 poäng i början av säsongen. Ser man till de poäng man därför spelat in egentligen rent sportsligt hade man legat på kvalplats för att få spela Championship och hemma är det bara 3 lag i hela serien som har bättre statisitk än Coventry. Man har en fin offensiv med två spelare i skytteligatoppen och man har gjort hela 43 mål på de 20 inledande matcherna.

Hartlepool ligger på 14:e plats i divisionen under hemmalaget och man har bara vunnit två gånger på 10 försök så här långt in på säsongen och man har en oavgjord och tre förluster på sina fyra senaste borta. Man har bara en seger på sina fem senaste totalt och det är framförallt deras hemmaspel som givit dem andrum från den absoluta nedre delen av tabellen, något man alltså inte kommer vara hjälpta ett dugg av under tisdagskvällen.

När man möttes i ligan förra året vann Coventry de två mötena med hela 6-0 sammananlagt och jag ser egentligen ingenting som talar för att Hartlepool ska kunna rubba Coventry nu heller, inte när man tvingas möta dem i ett omspel på bortaplan.

Det ska vara klasskillnad på lagen och detta bör visas över två matcher, vad som ofta kan hända i FA-cupen då en underdog från en lägre division lyckas skaka favoriten vid ett enskilt tillfälle på hemmaplan tenderar sällan att upprepa sig i returmötet, i synnerhet inte om det då är på bortaplan. Dessutom tenderar det att än mer sällan hända i en turnering som FA-cupen som lagen tar på stort allvar ofta, framförallt om man ligger i de lite lägre divisionerna då ett möte med en storklubb kan betyda oerhört mycket relativt sätt för ekonomin bland annat. Därför har Coventry, som är den större klubben med den bättre truppen och med hemmaplansfördel väldigt stora möjligheter att ta en komfortabel seger i detta möte enligt mig.

Coventry saknar Jordan Willis som är skadad samt Chris Dagnall och Chris Maguire som inte får delta i detta möte. Hartlepool saknar Jordan Richards och Dan Jones.

Den raka ettan spelas till 1.70 hos bet365 .com
Så får det bli för tisdagsspelet. Jag tycker ni gör rätt i att hänga på.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 16 December, 2013, 21:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
SP - 2013-12-17 19:48:05

Jaha, åhfan, det hade jag ingen aning om. Det var positiva nyheter!
Då har jag lärt mig något nytt idag också då, tack :)

RalleArvid - 2013-12-17 15:53:08

Nja, jag kan inte hålla med dig om att det är neutral plan. Sixfields är Coventrys hemmaplan numer och har så varit hela säsongen så all info och statistik från denna säsong är därför applicerbar som "hemmaplansfördel" i mitt tycke. Ja, känns bra fortfarande och nere på 1.55-1.60 nu. Tack för uppmärksamt inlägg dock.

SP - 2013-12-17 15:21:07

Tänk på att matchen spelas på neutral arena, Sixfield Stadium i Northampton. Så det där med hemmaplansfördelen blir nog inte alls lika stor som du antyder.

Men visst borde Coventry vinna och jag hänger på.