Speltips

Speltips Osasuna v Malaga

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-17 20:00 Spela här

Speltips Osasuna v Malaga
Land: Spanien Liga: Copa del Rey
Odds: 2,00 Speltips: Ö 2,5 mål
2013-12-17 20:00 Osasuna v Malaga Ö 2,5 mål 2,00 holms

bet365 livestreamar matchen.

Nu brukar det vanligtvis inte bli några målkalas dessa lag emellan, när vi pratar ligaspel.
Men cupspel är som bekant något helt annat, vilket vi fick se för några dagar sedan då det första mötet av två spelades - då i Malaga.
3-0 till Malaga efter 47 spelade minuter. 3-3 på tavlan när klockan stod på 77 minuter. Och det fanns bud på mål efter det. Det är vad vi får kalla en kväll då publiken fick valuta för entréslantarna. Även om det så klart är halvtrist att som hemmasupportrar räkna hem en seger för att sedan droppa hemåt med brallorna nere.

Nu vankas det retur, och det får anses intressant i det avseendet att vi borde kunna få se en målrik historia återigen.
Nu står det inte 0-0 från start, utan 3-3. Vilket i all sin enkelhet betyder att Malaga måste gå för det då 0-0 inte räcker långt. Och sådant gillar jag skarpt. Att vi vid ett oavgjort resultat var som helst inne i matchen hela tiden har ett lag som måste gå för det, i det här fallet Malaga. Så vida det inte står 4-4, men då är ju det här spelet hemma för längesedan så det är ett helt ointressant vidkommande i sådana fall.
Om vi ponerar att det är Osasuna som tar ledningen, ja då får vi se ett så offensivt bortalag att det omöjligen kan undvikas att ramla in några extra bollar - i någon utav burarna.

Att Osasuna dessutom kommer från en väldigt bra insats hemma mot Real Madrid (2-2) gör inte saken sämre. Fem mål på de två senaste matcherna behövdes onekligen efter den skrala inledningen gällande den fronten.
Gör absolut inget om man fortsätter på den inslagna vägen.

Dubbla degen på överspelet får helt enkelt testas.

holms - 16 December, 2013, 23:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
73heodBEps - 2013-12-17 15:00:36

Snart vänder det säkert för dig.