Speltips

Speltips Sunderland - Chelsea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-17 20:45 Spela här

Speltips Sunderland - Chelsea
Land: England Liga: Ligacupen/Capital One Cup
Odds: 2,00 Speltips: 1, +1,0
2013-12-17 20:45 Sunderland - Chelsea 1, +1,0 2,00 Haze

bet365 livestreamar matchen.

Julen närmar sig med stormsteg och matcherna börjar dugga tätt. Mitt bland ett redan tajt ligaspel ska Ligacupen spelas. Eller ja, den moderna fotbollen härjar så det är lika bra att ta det under det rätta namnet, Capital One Cup. Har hittat ett bra spel när Sunderland tar emot Chelsea.

Chelsea har inte visat upp någon vidare form den senaste tiden. Man har visserligen vunnit fyra av de fem senaste matcherna men det har varit på hemmaplan, men en liten marginal och mot sämre lag. Man har bland annat uddamålssegrar mot Steaua Bucharest, Crystal Palace samt kvällens motståndare Sunderland samtidigt som man förlorade mot Stoke.

På bortaplan har det inte alls fungerat. Man har förlorat tre av de fem senaste bortamatcherna (Stoke, Basel och Newcastle).Sunderland har samtidigt fem raka utan seger men de har lyckats knipa poäng i två av de matcherna. På hemmaplan har man tre segrar på de fem senaste och de två förlusterna har varit uddamålsförluster mot Chelsea respektive Tottenham.

Nu gäller det ligacupen och jag räknar med att Chelsea inte prioriterar denna lika högt som ligan, Champions League och FA cupen. Man har dessutom kvar en otroligt viktig ligamatch mot Arsenal innan jul vilket betyder att man lär vila en hel del spelare. Jag ser därför ett pefekt tillfälle för ett handikappspel.

Jag förväntar mig en jämn match där Sunderland kommer gå in rejält i fajten mot ett något resevbetonat Chelsea. Ser inte hur Chelsea helt plötsligt ska spela lysande fotboll och spela ut motståndarna likt Liverpool och City, de kommer gå för vinst såklart men Sunderland har börjar visa mer och mer att de inte tänker ge upp tanken om PL nästa säsong och jag tror inte de väljer att lägga sig platt här heller.

Jag ser alla dessa som intressanta alternativ. Vissa med extra säkerhetslinor och visa utan. Själv kommer jag ta Sunderland +1,0 till 2 ggr.


De andra tänkbara alternativen är +1,+1,5 till 1,7 samt +1,5 till 1,55


Mina spel: Sunderland +1 asian handicap (pengarna tillbaka vid förlust med ett mål)
Odds: 2,0
Bolag: bet365
TV: TV10, tisdag, bet365 streamar.
Skador: Chelsea: Cahill, Bertrand, Van Ginkel Sunderland: Cuellar, Bardsley, Westwood och Colback.

EDITERAD 2013-12-17 15.09:32

Haze - 17 December, 2013, 15:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!