Speltips JYP-DIF

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-12-19 17:00
Land:
Liga: European Trophy
Odds: 1,90
Tips: DIF +1.
Lägger ut detta tipset redan nu då jag tror oddset kommer sjunka drastiskt innan matchen.

Dif skal alltså möta Finnlands (SM-Ligas) just nu 4 bästa klubb på neutral is i Berlin.

JYP kommer till matchen med hemma facit VFFVV, förlusterna kom mot 3an (SaiPa och 12an KalPa) . Borta facit FVVFFV med förluster mot HIFK,SaiPa och Tappara)

DIF kämpar och sliter i Sveriges näst finaste liga men har i det sista gjort det riktigt bra, man leder allsvenskans formtabell och ligger på en 5e plats. Mycket på grund av ett bra facit sista 5 matcherna, 3 raka hemma och 2 borta är inte fy skam. När dessutom Borta vinsterna kom mot Rögle och Västerås så visar det på en stark form.

Dif har ett klart mål om SHL och jag tror egentligen att Europhean Throphy inte betyder lika mycket, men prispengarna i Europhean Throphy kan nog locka lite extra.

DIF har i och med segern i sin grupp redan säkrat prispengar på 25 000 euro
om DIF går hela vägen och vinner slutspelet så får man ytterligare 50 000 euro för slutspelssegern och en bonus på 50 000 euro för att man vunnit både grupp och slutspel. Det skulle ge ett tillskott i kassan på 125 000 euro vilket behövs för ett SHL sattsande lag. Det är dessutom en chans att göra god reklam i Europa.

Man har också slagit finska lag i gruppspelet (Tappara och TPS), Marcus Sörensen ligger 2a i turneringens poängliga och Sam Löfquist ligger 3a i backarnas poängliga.
För att DIF ska ha någon chans att gå vidare så måste man vinna den här matchen då jag tror Luleå kan bli ett lite för tufft motstånd. Man får hel enkelt sattsa på vinst här och kryssa / kriga till sig en vinst mot Luleå, förlust här och det är kört!

Dif spelade sin sista allsvenska match 16.12 (västerås borta vinst 0-5) och har nästa allsvenska match 28.12 hemma mot Almtuna vilket jag tror gör att man kommer lägga stort fokus på att vinna mot JYP

Jag tror vi kommer få se en jämn match och blir inte överraskad om det slutar 2-2 1-1. Med detta i tanke hugger jag +1 til DIF.

Rygg på egen risk as usal.


Spela på JYP-DIF hos Unibet
Spela nu
peekaboo - 17 December 2013 - 13:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
samppa - 2013-12-19 15:11

JYP:Mikko Viitanen, Mikko Kalteva, Jyrki Välivaara, Yohann Auvitu ja Anssi Löfman är sjukskrivna. Miika ,s fru väntar bra och avstår matchen. Juuso Ikonen ja Topi Nättinen är med småleijonen.Jari Jääskeläinen slutat p.g.a knäskada , Ramzi Abidin kontrakt avskrivet för svaga insatser. Jyp har skickat hela 12 spelare som är födda på 90 talet.

Jyp.s lag
1. Max Wärn-Eric Perrin-Jani Tuppurainen, Valtteri Hietanen-Kristian Näkyvä
2. Petr Hubacek-Matias Myttynen-Antti Jaatinen, Mikko Luoma-Aleksi Salonen
3. Ossi Louhivaara-Oula Palve-Miika Roine, Henri Auvinen-Jussi Halme
4. Mikko Salmio-Jonne Virtanen-Markus Nenonen
Maalivahti: Tuomas Tarkki (Sami Rajaniemi)

Blev vi klokare av denna information med stora avbräck i JYP, nej men bedöm själva.

Min bedömning är endå att det blir en gämn match

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: