Speltips

Speltips Getafe - Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-22 17:00 Spela här

Speltips Getafe - Barcelona
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2013-12-22 17:00 Getafe - Barcelona BLGM 1.80 master

bet365 livestreamar matchen.

Matchen spelas kommande helg, och det är flera dagar kvar till matchstart, men jag väljer ändå att spela det redan idag. Det för att jag tror att oddset kommer att sänkas - om inte - så är det bara att tacka bolagen och ta emot pengarna.

Barcelona som fortsatt har stora skadebekymmer har inte alls övertygat på sistone, men det är inte så konstigt med tanke på alla avbräck man har i dagens trupp. Trots att man inte alls har imponerat kommer laget med tre raka segrar, men då har motståndet varit överkomligt och två av matcherna har spelats på Camp Nou där 9/10 matcher ska bara vinnas av ett Barcelona. Men. Grejen är den att defensiven hållit väldigt låg klass trots att man vunnit majoriteten av sina matcher. Man har släppt in minst ett mål i sina fem senaste matcher, vilket inte direkt är bra.

Getafe är inget jättelag, men brukar då och då kunna störa dem större lagen. Då på hemmaplan, och här har man en ypperlig chans mot ett skakat Barcelona med många avbräck. Ni kanske redan vet det, men Messi och Valdes är nog dem största avbräcken. Vi får heller inte glömma Neymar som är avstängd. Det kanske inte försvagar defensiven, men saknar man många nyckelspelare försämras spelet. Med Pinto i Barca-målet kan allt hända, motståndaren kan göra mål från halva plan, ärligt talat.

Men ja, Getafe är som sagt inget bra lag men här ska man ha bra chans att störa Barcelona och detta spel går ut på att endast Getafe ska göra ett enda mål. För Barcelona - det klarar dom. Inte en chans att dom går mållösa - även om bl.a Neymar och Messi saknas.

Getafe har nätat tre gånger i rad på hemmaplan mot Barcelona och kommer att göra det igen. Det är som tidigare sagt bara att tacka och bocka för 1.80 och jubla när pengarna kommer på kontot.

Truppläget:
Getafe:
Återfår Marica och Lacen.
Inga skador.

Barcelona:
Skador på:
Messi 11 matcher/8 mål.
Xavi 13/2
Valdes 13/0
Puyol (vilas) 3/0
Avstängd:
Neymar 14/6


Spel: Getafe - Barcelona BLGM @ 1.80
Övriga intressanta spel:
Getafe +1.5 @ 1.675
Getafe 1X @ 3.00

master - 17 December, 2013, 20:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!