Speltips

Speltips Cowboys at Redskins

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-12-22 19:00 Spela här

Speltips Cowboys at Redskins
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Cowboys -2,5
2013-12-22 19:00 Cowboys at Redskins Cowboys -2,5 1,90 JohnAnthony

När Dallas förra veckan förlorade mot Green Bay var det överraskande på grund av den stora halvtidsledning de hade skaffat sig genom effektivt anfallsspel hela första halvlek. Dallas rörde bollen fram i banan som de ville och ända anledningen att det inte var större siffror och helt avgjort var några få misstag när de var i poängposition. Annars använde QB Tony Romo Miles Austin väl och som vanligt Dez Bryant som hade över 150 yds i matchen samt en TD. Andra halvlek är en annan historia och lagets försvar kollapsade som så många gånger förr den här säsongen, det faktum att Rob Ryan inte längre coachar enheten lär svida i många Cowboyshjärtan.

Dallas riskerar nu att missa slutspelet för fjärde året i rad ifall de förlorar den här matchen samtidigt som Eagles slår Bears i SNF. Dallas hör hemma i slutspelet enligt mig och jag tror de visar det genom att dominera ett Redskins utan något att spela för och med en QB som spelar för att höja sitt tradevärde inför nästa säsong. Dallas kompletta anfall har förutom Romo och nämnda recievers en TE i Jason Witten som tillhör ligans bästa och en RB i DeMarco Murray som har sprungit för 280 yds i de två senaste matcherna. Dallas är 4-0 i divisionen och lever på sitt divisionsrecord medan Redskins är 2-5 hemma och alltså inte lever på sitt hemmarecord.

Om Dallas vinner den här matchen så kommer Eagles inte ha något att spela för mot Bears senare på kvällen utan allt kommer då avgöras i den sista matchen för säsongen när Eagles och Cowboys möts och direktavgör divisionen. Se nästa REK.

JohnAnthony - 20 December, 2013, 17:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!