Speltips

Speltips Melbourne Heart - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-21 10:00 Spela här

Speltips Melbourne Heart - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.83 Speltips: 2
2013-12-21 10:00 Melbourne Heart - Melbourne Victory 2 1.83 master

OBS: Matchstart: 09.45.

Derbydags!!!

Sexan Victory mot Heart som befinner sig i botten av tabellen! Så som det ser ut för tillfället ljuger tabellen lite grann. Victory är betydligt bättre lag än vad tabellen visar - och Heart borde kanske vara något steg högre upp med lite flyt.

Victory vann senast med klara 2-0 efter en sämre period där man visat stor ineffektivitet. Nu blir det dags för laget att gästa Melbourne Heart - eller är det ens bortaplan? Samma stad och många, många Victory-fans. Victory är det klart bättre laget, vilket även tabellen visar. Dock har man trots allt underpresterat enligt mig själv, tack vare ineffektiviteten som har varit stor i flertal matcher.

Melbourne Heart kommer till denna match med en ganska bra form även om man ännu inte tagit en seger denna säsong. Spelet har sett allt bättre nu och med en Harry Kewell tillbaka(dock inte i toppform), så är de betydligt starkare än i början av säsongen. Dock fattas det mycket upp till topplagen hursomhelst. Och nej, detta lag är hursomhelst inte i närheten av Victory.

Lagen möttes i premiären och då blev det 0-0, men nu är det helt andra förutsättningar. Nya spelare på planen, och ett Victory som är betydligt bättre än vad dem var då.

Skadeläget är väldigt bra i båda lagen, Heart har inte några större avbräck, medan Victory kommer till matchen med full trupp.

Heja Victory! Heja grisigt spel! Heja underhållande match! Heja Archie Thompson framför Hearts mål!
-
Övriga spel:
Melbourne Victory+Under 2.5 mål @ 4.33
Över 5 kort Asian @ 1.95
Archie Thompson(Melbourne Victory) @ 2.75

Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2013-12-20 17.30:59

master - 20 December, 2013, 17:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!