Senast Sixers mötte Nets slutade det i en 36p förlust för Sixers.
Inte mycket i Sixers uppenbarelse pekar på att det blir annorlunda när man möts inatt på Wells Fargo Centre.

Sixers har torskat 7 raka och på de 20 senaste matcherna har man endast tagit 3 vinster.

Nets å andra sidan kommer från 4 vinster på de 6 senaste matcherna där man förlorade mot Pistons och Wizards. En av dem var mot Sixers där man alltså vann med 36p och lyckades med hela 21 3poängare vilket innebar nytt rekord för Nets. Man är dock på 21plats i NBA när det kommer till offense, med ett 97.2 PPG snitt. När det kommer till defense är man inte mycket längre upp på listan då man ligger på en 23plats med 101.8 PPG bakåt i snitt. Man har svårt att vara konsistenta, men man har en ljus punkt i laget som heter Brook Lopez. Lopez snittar 20.6 PPG, men senast mot Wizards var det Palle P (Paul Pierce) som briljerade från bänken med 27p. Man börjar sakta men säkert hitta sin identitet och kemin inom laget tycks förbättras.

Sixers ligger på 7-19 och gör Nets sällskap i botten av Eastern Conference.
Det lilla ljus man har är att skadade rookien Carter-Williams tränade senast och det pekar på att han kan spela inatt men det är fortfarande ett game-time decision. Men till och med med MCW i truppen blir det otroligt svårt att klå ett Nets som börjar finna sin identitet och som bara dagar tidigare krossade sixers med 130-94.

De 5 senaste matcherna har man spelat bättre och bättre basket i Nets och jag tror att en utvilad trupp kommer att fortsätta imponera inatt. Sixers unga trupp å andra sidan går åt fel håll och har förlorat 7 raka och 17 på de senaste 20 matcherna. Därför tror jag att Nets fortsätter med sin omvandling och vinner med 110-95 eller liknande siffror.
Jag väljer att spela Nets -6 till 1.90 på bet365 .

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip