Jaha, det förväntas som vanligt ett utsålt Westfalenstadion och det är bara att gratulera de som har vikt sin lördag att vara på plats den här eftermiddagen.

Sista matchen innan ett uppehåll som nog samtliga Dortmund-fans väntat på väldigt, väldigt länge. Eller ja, inte bara fans, utan samtliga som har något med klubben att göra.
För hösten har har varit ett enda stort skadehelvete, nästan så man i bland har trott att det varit något form av skämt.
Till dagens fight är man OERHÖRT försvagat defensivt. Mittlåset Hummels/Subotic är som vanligt borta. Och det har ju synts resultatmässigt. Och det har framförallt synts i kolumnen för insläppta mål.
Man har släppt in mål i TIO raka tävlingsmatcher, vilket är en del för den här klubben. Men inget alls att lyfta på ögonbrynen för. Har man dessa gubbar på skadelistan så har man.

Till dagens match mot Hertha så saknas inte bara det ordinarie mittbacksparet utan även den ordinarie defensiva mittfältsduon Gündogan och Bender. Det krävs inte alls speciellt många högskolepoäng för att förstå att hemmalagets centrallinje är oerhört sårbar den här dagen.
Framåt vet man däremot alltid vad man får av ett av världens trevivligaste offensiva gäng att titta på.

I Berlin finns det också bekymmer. Och de allra största även där i backlinjen.
Man sitter dock inne på en väldigt fin form och man åker till Dortmund för tre poäng, det är inget som går att ta miste på när man lyssnar på hur tongångarna går.

Två sargade lag med stora bekymmer i de bakte leden. Två lag som tänker gå för samtliga poäng.
T.ex Betsafe hade 1,52 på Båda lagen gör mål. Det känns rimligt. bet365 har 1,72 - det är däremot för högt.
Tror vi kan casha in det här redan i halvtid.

This is the stats tab
This is the post tip