Speltips

Speltips Steelers @ Packers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-12-22 22:30 Spela här

Speltips Steelers @ Packers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.909 Speltips: Steelers Ö21.5
2013-12-22 22:30 Steelers @ Packers Steelers Ö21.5 1.909 AMF

Dags för NFL igen och nu endast två omgångar kvar av grundserien, som vanligt i den här sporten är det stort drama som väntar. Hittills har 8 av 8 rekar suttit för mig och det är bara hoppas att det fortsätter på det spåret! Veckans huvudspel blir i matchen Steelers @ Packers där jag tror Steelers gör Ö21.5 poäng. Kommer troligtvis upp ett par spel till kvällens matcher på min Twitter också (@AMFBetting).

Steelers fortsätter sin desperata jakt på att ta sig till slutspel men i skrivande stund ser det mörkt ut för giganterna från Pittsburgh. Målet som man istället får kämpa för är att för inte första gången på 15 år sluta med losing-record två säsonger i rad. Försvaret har varit lagets signum men i år har det istället varit offensiven som imponerat. Den här säsongen snittar man 22.9 poäng framåt och på senaste fem matcherna hela 28.4, på dessa fem har man bara gjort U21.5 poäng en gång. Samarbetet mellan Roethlisberger och Antonio Brown har funkat exceptionellt och man har elfte mest pass-yrds i ligan.

Packers fortsätter att sakna Aaron Rodgers, detta är ett avbräck som är enormt skönt för Steelers då Rodgers historiskt sett haft enormt lätt för Pittsburgh-laget. Matt Flynn har lett laget till två comeback-segrar men på senaste fem matcherna har man ett snitt på 30 poäng bakåt, under hela säsongen är samma snitt på 25.9 poäng. Mot Cowboys hade man enormt svårt med att försvara sig mot springspel. Vad som dock varit enormt viktigt är turnovers, de två interception man lyckades med i Q4 förra veckan är ett exempel på hur viktigt det varit. Steelers QB Roethlisberger har dock imponerat och endast kastat 1 INT på senaste fem matcherna. Packers har släppt till tionde mest passning yrs denna säsong.

I och med detta tror jag att Steelers utan några större problem ska lyckas göra över 21.5 poäng mot Packers ikväll och spelar det med en stor insats till 1.909 på Pinnacle .

http://spreadsheet.se/amf
Twitter: @AMFBetting

AMF - 22 December, 2013, 15:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Vladdis - 2013-12-22 17:11:47

Gillar dina rekar skarpt. Ryggar med en tusing!